Libnet.ro
UNICEF

21:30

Melodii celebre ale lui David Bowie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Melodii celebre ale lui David Bowie VIDEO

David Bowie a murit. David Bowie a lasat in urma sa o serie de melodii care au intrat in istorie si care inca fac furori printre fanii sai. Publicatia The Telegraph a intocmit o lista a celor mai bune si celor mai celebre piese pe care Bowie le-a lansat. intre cele mai cunoscute compozitii se numara Fame, Heroes si Space Oddity. continuă pe Adevărul

Omagiul unui cantaret la orga dintr-un muzeu pentru David Bowie. VIDEO

Intr-un omagiu special adus lui David Bowie, organistul muzeului Kelvingrove din Glasgow, Scotia, i-a dedicat recitalul sau obisnuit de la ora 13 marelui muzician care a murit duminica. Video-ul cu recitalul a fost.

Ultima reprezentatie live a lui David Bowie - VIDEO

Ultima aparitie pe scena a lui David Bowie a fost in 2006 la New Yorks Hammerstein Ballroom cu ocazia unui concert caritabil, unde a cantat Wild is the Wind de pe albumul sau Station to Station, din 1976,.

FOTO + VIDEO: Cantaretul David Bowie a murit

Cantaretul David Bowie a murit duminica, dupa ce a luptat, un an si jumatate, cu cancerul, au anuntat paginile oficiale de Facebook si Twitter ale cantaretului.

FOTO + VIDEO: 40 de lucruri necunoscute despre legendarul artist David Bowie

Cantaretul David Bowie, care a murit duminica, la varsta de 69 de ani, a fost in atentia publicului pentru aproape 50 de ani. Cu toate acestea, multe detalii despre viata lui raman necunoscute fanilor, potrivit unui top cu informatii mai putin cunoscute despre David Bowie.

VIDEO ARHIVA A murit David Bowie, un urias artist care a marcat pentru totdeauna muzica poprock

Cantaretul David Bowie a murit duminica, la varsta de 69 de ani, dupa o lupta de 18 luni cu cancerul, anunta pagina oficiala a artistului. In urma cu doua zile, cu ocazia aniversarii sale, artistul a lansat un nou album de studio - al 28-lea din cariera - intitulat Blackstar. Britanicul David Bowie a fost un artist iconic pe scena muzicala internationala, mai cu seama in anii 70. Cantaret si compozitor, dar si actor, Bowie a inovat limbajul muzical si a devenit un artist-cult in pop-rock-ul din Marea Britanie.

David Bowie a lansat un album de studio spectaculos, in ziua in care a implinit varsta de 69 de ani VIDEO

Cantaretul David Bowie a lansat un nou album de studio - al 28-lea din cariera -, intitulat Blackstar, vineri, ziua in care artistul britanic a implinit varsta de 69 de ani, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

David Bowie, mereu surprinzator. Modul inedit in care este omagiat de o desenatoare britanica

Impresionanta cariera a lui David Bowie este omagiata de artistul grafic Helen Green printr-un GIF inedit care surprinde marele artist in diferite momente si etape ale vietii. Imaginile, dar si mai.

Gafa teribila facuta la un post de radio la anuntul decesului lui David Bowie

Un prezentator de radio din Marea Britanie a anuntat, accidental, moartea lui David Cameron, in loc de David Bowie. Fiona Winchester citea stirile la Radio Heart FM atunci cand a facut teribila gafa, scrie.

David Bowie a murit. Starul care s-a reinventat de fiecare data

David Bowie, considerat cameleonul pop-rock-ului britanic, a excelat in numeroase stiluri muzicale, precum glam rock, art rock, soul, hard-rock, dance-pop, punk si electronic, pe parcursul unei.

Povestea de viata a lui David Bowie: de ce si-a schimbat numele si cum organiza orgii altaturi de Mick Jagger FOTO

David Bowie a murit. David Bowie a murit la 69 de ani, la scurt timp dupa ce isi lansase cel mai nou album. in urma muzicianului de origine britanica raman piese memorabile si influente asupra mai multor genuri actuale. Totodata, in jurul lui Bowie circula povesti despre droguri si orgii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )