Libnet.ro
UNICEF

00:07

Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi

Hotnews Hotnews,
 Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, urmariti penal pentru trucarea licitatiei de achizitie de trenuri noi

Trei membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie pentru trucarea licitatiei pentru atribuirea acordului-cadru 'Achizitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon' de catre Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) SA Bilbao. continuă pe Hotnews

Membri ai comisiei de licitatie din Metrorex, cercetati de DNA pentru achizitia de trenuri spaniole

Trei membri ai comisiei de licitatie din Metrorex sunt cercetati penal de DNA in legatura cu licitatia de atribuire a acordului-cadru privind achizitia trenurilor de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, de catre Construcciones y.

Membri ai comisiei de licitatie din Metrorex, cercetati de DNA pentru achizitia de trenuri spaniole

Trei membri ai comisiei de licitatie din Metrorex sunt cercetati penal de Directia Nationala Anticoruptie, in legatura cu licitatia de atribuire a acordului-cadru privind achizitia trenurilor de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon, de catre firma spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) SA Bilbao.

Membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex au trucat licitatia de achizitie de trenuri noi

Procurorii DNA urmaresc penal trei membri ai Comisiei de licitatie din Metrorex, pentru trucarea licitatiei pentru atribuirea acordului-cadru Achizitia de trenuri noi de metrou pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon de catre Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF) SA Bilbao.

DNA suspecteaza trucarea licitatiei pentru trenuri de la Metrorex. Reprezentantul CAF ar fi dat spaga lucrari de traducere la suprapret

Trei membri ai comisiei de licitatie din Metrorex sunt cercetati penal de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA) in legatura cu licitatia pentru cele 51 de trenuri care ar fi urmat sa circule pe Magistrala 5, castigata de catre spaniolii de la CAF.

Senatorul Alexandru Cordos s-a autosuspendat din PSD. Este cercetat pentru trafic de influenta

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru trafic de influenta, alaturi de fiica si sotia sa, care este arestata, s-a autosuspendat din toate functiile detinute in partid, relateaza Mediafax.

Parchetul General ar putea redeschide un dosar penal pentru Traian Basescu. Despre ce acuzatii este vorba

Parchetul General vrea sa redeschida un dosar penal in care este implicat fostul presedinte Traian Basescu, acum ca fostul sef de stat si-a pierdut imunitatea oferita de functia prezidentiala, relateaza Digi 24.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unei tinere din Republica Moldova, condamnata pentru trafic de etnobotanice (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul unei tinere care a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru trafic de etonobotanice. in urma cu sase ani a venit in Romania cu visuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )