Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

B1 B1,
Un membru al gruparii Stat Islamic lauda atentatul din Paris: Leii Islamului l-au razbunat pe Profet

Un membru sirian al gruparii jihadiste Statul Islamic a salutat atacul sangeros comis miercuri la sediul saptamanalului Charlie Hebdo, din Paris, soldat cu 12 morti si 11 raniti, declarand ca a fost o. continuă pe B1

VIDEO Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat islamic, conform Institutului SITE, care monitorizeaza site-urile fundamentaliste.

Un fundamentalist moldovean membru al grupului Stat Islamic justifica instituirea califatului

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria SIIS) ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat islamic, conform Institutului SITE, care monitorizeaza site-urile fundamentaliste.

Un fundamentalist moldovean, membru al gruparii Statul Islamic, justifica instituirea califatului (VIDEO)

Un islamist care se prezinta drept cetatean moldovean si este membru al gruparii teroriste Stat Islamic in Irak si Siria SIIS), ofera justificari, intr-o inregistrare video, in favoarea crearii unui califat.

Gruparea Stat Islamic a eliberat majoritatea barbatilor rapiti vineri

Extremistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) au eliberat sambata zeci de persoane care au fost capturate cu o zi inainte in nordul Irakului, relateaza AFP. Potrivit autoritatilor si localnicilor,.

Jihadistii gruparii Statul Islamic au eliberat zeci de barbati rapiti vineri, in Irak

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au eliberat sambata zeci de barbati capturati cu o zi inainte in nordul Irakului, potrivit unor responsabili si locuitori, informeaza AFP. Potrivit unui.

Presedintele PE, despre atentatul din Franta: Suntem profund socati de aceasta crima atroce care este un afront adus societatii civilizate (VIDEO)

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a transmis un mesaj de condoleanta pentru familiile victimelor atacului terorist din Paris la publicatia satirica Charlie Hebdo. Suntem profund socati de.

Coalitia internationala a atacat pozitii ale grupului terorist Stat Islamic

Coalitia internationala coordonata de Statele Unite a efectuat peste 20 de raiduri aeriene, in ultimele 24 de ore, asupra unor pozitii din Siria si Irak ale grupului terorist Stat Islamic, anunta Comandamentul.

Ultimele INFORMATII din Paris: Democratia franceza a fost ATACATA! Un miting urias va avea loc in aceasta seara in Place de la Republique

Imamul moscheei din Paris, Dalil Boubakeur, a condamnat atacul terorist, pe care l-a numit o adevarata declaratie de razboiCondamnam cu fermitatea asemenea acte si vom colabora cu autoritatile pentru aducerea.

Ce mesaje au transmis Hollande, Cameron, Iohannis si Ponta cu privire la atacul din Paris

Presedintele Frantei, Francois Holllande, dar si omologii acestuia din Marea Britanie si Romania, si-au exprimat regretele cu privire la atacul din Paris asupra sediului publicatiei satirice Charlie Hebdo, in urma caruia au murit cel putin 12 persoane.

Reactii vehemente pe Facebook dupa masacrul din Paris: 'Acestia nu sunt musulmani. Sunt criminali!

In subsolul caricaturii care a dus la masacrul din Paris, in urma caruia au fost ucisi cu sange rece cel putin 12 oameni , utilizatorii Facebook condamna vehement atacurile: Libertatea de exprimare plange, Marine Le Pene liderul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )