Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un membru al Guvernului ar fi primit bani din partea unui afacerist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un membru al Guvernului ar fi primit bani din partea unui afacerist

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatului Ionel Bogdan, administrator al unor societati comerciale, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de dare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

DNA: Un membru al Guvernului ar fi primit bani din partea unui afacerist

Potrivit unui comunicat la Directiei Nationale Anticoruptie, omul de afaceri Ionel Bogdan, trimis in judecata pentru dare de mita, i-ar fi propus unui martor care reprezenta o societate comerciala returnara a 20%.

Bani negri de la un afacerist catre un membru al Guvernului

Un membru al Guvernului ar fi primit bani din partea unui afacerist, informeaza B1 TV. Astfel, Ionel Bogdan, trimis in judecata de Serviciul Teritorial Craiova al DNA pentru dare de mita, a declarat ca i-a propus.

Fosta gimnasta Natalia Bobrova, medaliata mondiala cu bronz, a murit la varsta de 36 de ani, din cauza unui cancer la stomac

Fosta gimnasta Natalia Bobrova a incetat din viata la 36 de ani, intr-o clinica din Tel-Aviv, din cauza unui cancer la stomac, anunta agentia EFE, citata de Mediafax. in 1993, Natalia Bobrova a castigat.

Cum motiveaza judecatorii condamnarea unui afacerist vasluian la 8 ani de inchisoare dupa ce a incasat ilegal o polita de asigurare de 1,1 milioane lei

Controversatul afacerist vasluian Catalin Ursu, condamnat opt ani de inchisoare, este considerat de judecatori creierul unui plan infractional care a stat la baza incasarii unei polite de asigzrare record, de peste 1,1 milioane lei.

Cat te costa sa trimiti bani din strainatate in Romania prin cele mai importante servicii de transfer rapid

Romanii din diaspora trimit anual in tara peste 2 mld. de euro, o buna parte din suma fiind transferata prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani. Care sunt comisioanele percepute pentru aceste transferuri?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )