Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mensis Agency Servicii web design si promovare online pentru o afacere de succes!

Antena3 Antena3,
Mensis Agency Servicii web design si promovare online pentru o afacere de succes!

Mediul online ofera o multime de oportunitati pentru a-ti promova si creste afacerea. Internetul este aliatul tuturor afacerilor din ziua de astazi. Daca nu stii sa profiti de avantajele pe care acesta le ofera, atunci risti ca produsele si serviciile pe care le oferi, sa nu fie cunoscute. continuă pe Antena3

Conditiile in care parintii pot opta pentru cursuri online pentru copiii lor - ministrul Educatiei

Copiii care sufera de boli cronice sau au in familie persoane din categorii de risc pot face scoala exclusiv online, pentru a evita riscul infectarii cu coronavirus. intrebata, marti seara, la Digi 24, daca parintii pot opta pentru scoala online fara a avea o astfel de situatie in familie, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a spus ca in acest moment normele nu prevad aceasta posibilitate. Cum va arata scoala in scenariul hibrid: Copiii care stau acasa vor urmari live orele pe care colegii lor le fac cu profesorul la clasa.

Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane vulnerabile

Parintii vor putea opta pentru cursuri online pentru copil daca in familie exista persoane varstnice sau care au comorbiditati, spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Gabriela Firea a lansat platforma online pentru proiectul Doneaza plasma, salveaza viata: Donatorii primesc un stimulent de 1.000 de euro (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a lansat, marti, platforma online dedicata proiectului Doneaza plasma, salveaza viata. Proiectul vizeaza incurajarea donarii de plasma de catre pacienti cu.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )