Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mercedes-Benz a lansat oficial in Bucuresti modelele CLA si Clasa E

Adevărul Adevărul,
Mercedes-Benz a lansat oficial in Bucuresti modelele CLA si Clasa E

Mercedes-Benz se afla in plina campanie de recastigare a primului loc in segmentul constructorilor premium, iar doua dintre armele pregatite de acesta pentru marele asalt poarta numele de CLA si Clasa E. Cele doua modele au facut cunostinta cu publicul in weekendul ce tocmai a trecut, in cadrul unui eveniment botezat Wild Beauties. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum functioneaza cele mai avansate tehnologii de pe noul Mercedes-Benz Clasa S si cum a luat nastere masina

Mercedes-Benz Clasa S a fost mereu un model de referinta in segmentul limuzinelor, dar si in toata industria auto, iar multe echipamente care se gasesc acum pe masinile obisnuite au aparut pentru prima data pe acest varf de lance al Mercedes-Benz. Producatorul auto german ne arata cum a luat nastere noua generatie a Clasa S si cum functioneaza cele mai avansate sisteme de confort si siguranta care echipeaza noul S. Pe larg despre acest model poti citiAICI.

VIDEO Un minut in culisele realizarii noului Mercedes-Benz Clasa S

Grupul german Daimler a concenrat intr-un minut oamenii, tehnologia si munca din spatele noului Mercedes-Benz Clasa S model de referinta in segmentul limuzinelor mari. Interesant este ca instalatia electrica a acestui nou model, precum si a celui care va iesi din productie, este produsa de romani la Satu Mare, intr-o uzina a furnizorului Draxlmaier. Instalatia electrica este prima care intra in componenta unei masini, dupa caroseria in sine.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )