Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mercedes-Benz trece in noua era a automobilului: va produce masini electrice

Adevărul Adevărul,
Mercedes-Benz trece in noua era a automobilului: va produce masini electrice

Mercedes-Benz a anuntat marca EQ pentru viitoarele automobile. Vor fi electrice, intrand pe o piata deja popularizata de Tesla si cativa rivali de-ai sai. Productia va fi in fabrica din Bremen. continuă pe Adevărul

Mercedes-Benz Clasa S, rechemat in service deoarece cutia de viteze poate trece imprevizibil in modul Neutru

Varful de gama Mercedes-Benz, Clasa S, este rechemat in service din cauza faptului ca transmisia automata poate comuta imprevizibil in modul Neutru N), situatie in care se ajunge din cauza unei probleme electrice. In Romania sunt vizate 51 de automobile de aceasta campanie de rechemare in service.

Motoarele Mercedes-Benz din 2017, fara V6, dar cu 6 cilindri in linie, ca BMW

Mercedes-Benz continua sa isi reconstruiasca gama de motoare, iar in 2017, odata cu lansarea unei versiuni restilizate a limuzinei Clasa S, se anunta noutati interesante. Grupul german Daimler renunta la motorizarile V6 pe benzina si diesel si trece la motoare cu 6 cilindri in linie, acestea fiind mai eficient de produs si dezvoltat pentru ca pot fi declinate si in motoare cu patru cilindri. Asadar, din 2017 vom intalni si la Mercedes-Benz motoare cu sase cilindri in linie, diesel si pe benzina, cum are rivalul BMW de zeci de ani.

Mercedes-Benz vrea zece modele electrice in gama EQ pana in 2025

Mercedes-Benz a anuntat ca are in plan zece modele electrice in gama de masini eco EQ pana in 2025, iar primul dintre ele va fi un SUV electric pe baza conceptului Generation EQ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )