Libnet.ro
UNICEF

07:45

MERCHANTPRO: Vanzarile de Black Friday de anul acesta au crescut cu 47%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MERCHANTPRO: Vanzarile de Black Friday de anul acesta au crescut cu 47%

Cele peste 1. 500 de magazine ce functioneaza pe MerchantPro, platforma romaneasca SaaS de e-commerce, au raportat cresteri de aproape 50% in valoarea vanzarilor in perioada 13-16 noiembrie, weekendul prelungit dedicat campaniilor de Black Friday si Cyber Monday, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Libris.ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019

Libris. ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019. De asemenea, valoarea medie a comenzii a crescut cu aproape 20%, iar cel mai bine vandut autor este un roman, Ioana Chicet-Macoveiciuc, cu mai multe titluri pentru copii, dar si beletristica, conform unui comunicat trimis redactiei.

Top 3 cele mai vandute produse de Black Friday in 2020. Ce au cumparat romanii

Interesul pentru Black Friday a fost urias si anul acesta. Vinzarile au crescut cu mai mult de 80% fata anul trecut, iar platile efectuate online cu cardul pur si simplu au explodat. Romanii s-au inghesuit,.

Nu te-ai fi gandit la asta: de Black Friday 2020 romanii au cumparat mai multe carti

Cu toate ca tendintele referitoare la comportamentul de consum al romanilor nu includ prea mult consumul de carti, anul acesta s-ar putea sa existe schimbari. Dupa ce au crescut atat.

Cel mai scump produs comercializat de Black Friday si cel mai scump cumparat

Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse, scrie Mediafax. Cel mai scump produs vandut de eMAG vineri a fost o masina Ford. Pana acum, cea mai mare comanda pentru o masina a insemnat 31. 700 de euro. Avem si apartamente, la fel, o premiera pentru anul acesta, cu cea mai mare reducere undeva la 60. 000 pentru un penthouse de 5 camere, a spus Florin Filote, vicepresedinte eMAG.

Black Friday si dreptul de retragere din contract al consumatorului

Black Friday a adus si in 2020 reduceri si oferte speciale pentru consumatori, dar si surprize neplacute sau, mai precis spus, produsele comandate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor sau nu au corespuns cerintelor cumparatorilor. Anul acesta, mai mult ca niciodata, potentialii cumparatori s-au limitat la vizualizarea ofertelor de pe site-uri si au renuntat sa mai vada produsele dorite in magazinele fizice ale acelorasi retaileri, din cauza pandemiei. in astfel de situatii, pentru contractele incheiate la distanta, consumatorii au posibilitatea de a renunta la bunurile sau serviciile achizitionate sau, altfel spus, beneficiaza de dreptul de retragere din contract.

Cum a schimbat pandemia Black Friday

240 de milioane de euro au cheltuit romanii de Black Friday, in scadere, totusi, fata de recordul istoric de anul trecut, de 300 de milioane de euro.

PayU Romania: Tranzactii in crestere cu aprox. 80% la Black Friday, comparativ cu editia din 2019

Valoarea totala a volumelor tranzactionate online cu ocazia Black Friday 2020 a ajuns la 349 de milioane de lei, in crestere cu 78% comparativ cu editia de anul trecut a campaniei, arata datele finale centralizate si publicate de catre procesatorul de.

in spatele scenei Black Friday 2020: comenzi de aproape 600 milioane lei: 1.881 de teste RT-PCR, 15 masini, 367 inchirieri de rulote, masini, servicii taxi si car-sharing, 53.000 litri de carburant

Ziua de Black Friday 2020 organizata de eMAG vineri, 13 noiembrie, a batut toate recordurile istorice si a evidentiat schimbarile comportamentului clientilor. eMAG a inregistrat, intr-o singura zi, 12,4 milioane de vizite, cu 1,6 milioane peste 2019, si produse comandate in valoare de 585,7 de milioane de lei, cu 17% peste anul trecut. Fata de prima editie de acum 10 ani, valoarea produselor comandate a fost de 17 mai mare si de trei ori mai mare fata de acum cinci ani.

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday si asta a fost cea mai mare reducere

Black Friday 2020. Cel mai scump produs cumparat de Black Friday este o masina de 31. 700 euro, iar produsul cel mai scump comercializat este un velier de 238. 000 euro. Cea mai mare reducere a fost de 60. 000 euro pentru un penthouse.

ETURIA: Black Friday creste cererile la pachetele turistice cu 40% si scade tarifele cu pana la 60%, in destinatiile exotice

Dupa un an in care industria ospitalitatii a suferit pierderi fara precedent din cauza virusului SARS-COV-2, campania lansata de Eturia, in 13 noiembrie a. c, in contextul Black Friday a determinat o crestere cu 40 % a interesului turistilor romani pentru vacantele exotice, comparativ cu saptamanile care au precedat-o, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )