Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mergea pe o strada din Resita, cand jandarmul a vazut un barbat imbracat in costum prabusit la pamant. S-a apropiat si a facut o descoperire si mai neasteptata(FOTO)

Antena3 Antena3,
Mergea pe o strada din Resita, cand jandarmul a vazut un barbat imbracat in costum prabusit la pamant. S-a apropiat si a facut o descoperire si mai neasteptata(FOTO)

Mergea pe o strada din Resita, cand jandarmul a vazut un barbat imbracat in costum parbusit la pamant. S-a apropiat de el sa vada daca este bine, cand a facut o descoperire si mai. continuă pe Antena3

Un sofer a fost oprit de politie si amendat imediat. Cand a vazut ce scrie pe amenda, soferul a incremenit: Nu exista asa ceva in legea rutiera!

Un sofer a fost oprit de politie si amendat imediat. Cand a vazut ce scrie pe amenda, soferul a incremenit: Nu exista asa ceva in legea rutiera! Un sofer a fost amendat de politistii aflati intr-un filtru.

Barbatul se plimba in apropiere de raul Sasar din Baia Mare, cand a vazut cum o masina se desprinde singura din locul de parcare si porneste spre apa. A format imediat numarul de urgenta (FOTO)

Barbatul se plimba in apropiere de raul Sasar din Baia Mare, cand a vazut cum o masina se desprinde singura din locul de parcare si porneste spre apa. Autovehiculul a ramas agatat de peretii de beton.

Paul a oprit la o benzinarie intr-o comuna din judetul Ilfov sa-si alimenteze masina, cand a vazut ca se intampla ceva de-a dreptul bizar. Asta e de noaptea mintii! (VIDEO)

Paul a oprit la o benzinarie intr-o comuna din judetul Ilfov si a vrut sa-si alimenteze masina, cand a vazut ca se intampla ceva de-a dreptul bizar. Desi din pompa iesea doar aer, ceasul continua sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )