Libnet.ro
UNICEF

01:05

Merita mai mult! Brazilianca fierbinte, decisa sa cucereasca lumea

Antena3 Antena3,
Merita mai mult! Brazilianca fierbinte, decisa sa cucereasca lumea

Sa tot fii fotograf! Mai ales cand in fata ta este o superba brazilianca, un star in ascensiune. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru doua saptamani, pe regiuni: Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar minimele coboara sub zero grade in intreaga tara

Vremea va continua sa se raceasca din ce in ce mai mult in urmatoarele doua saptamani, mediile nocturne se vor situa sub zero grade Celsius in toate regiunile tarii, iar precipitatiile, in general mixte si sub forma de ninsoare, isi vor face aparitia mai ales spre finalul lunii noiembrie, se arata in prognoza meteorologica valabila pentru intervalul 24 noiembrie - 7 decembrie, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Agerpres.

Cum vrea Germania sa cucereasca LUMEA. Investesc MILIARDE de euro in acest domeniu

Chiar daca Germania este cea mai mare putere economica a Europei, nemtii tintesc mai sus. Una din cele mai mari companii auto de pe continent, Volkswagen, a anuntat ca va investi in urmatorii cinci ani 85,6.

Studiu: Scolile din mediul rural se ocupa mai mult de problemele elevilor decat de imbunatirea rezultatelor la invatatura

Scolile din mediul rural sunt mai degraba orientate catre rezolvarea problemelor elevilor decat pe imbunatatirea rezultatelor scolare, arata o noua cercetare realizata, miercuri, de organizatia World Vision Romania, citata de Mediafax.

Prognoza meteo pentru aceasta iarna. Unde va ninge cel mai mult

In aceasta iarna vom avea parte de un regim termic apropiat de cel normal in aceasta perioada, cu precipitatii mai scazute in cea mai mare parte a tarii, potrivit prognozei pentru urmatoarele trei luni, publicata miercuri de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Microsoft a decis sa taxeze mai mult dezvoltatorii de aplicatii

Din pretul fiecarei aplicatii pe care o are in magazinele sale virtuale, Microsoft a decis zilele trecute sa ia mai multi bani pentru serviciile de gazduire. in urma cu cativa ani, cand Microsoft incerca sa atraga un numar foarte mare de dezvoltatori in curtea sa, practica niste costuri foarte mici de gazduire si promovare a aplicatiilor din Windows Store si Windows Phone Store. Daca nu era evident, respectivele practici au continuat doar pana cand gigantul din Redmond a decis ca [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )