Libnet.ro
UNICEF

19:15

Merkel considera posibil un acord cu Boris Johnson in urmatoarele 30 de zile

România Liberă România Liberă,
Merkel considera posibil un acord cu Boris Johnson in urmatoarele 30 de zile

Cancelarul german Angela Merkel si-a reiterat miercuri apelul pentru ca Marea Britanie sa paraseasca. continuă pe România Liberă

Boris Johnson vrea sa puna capat libertatii de circulatie pe 31 octombrie

Guvernul britanic sub conducerea prim-ministrului Boris Johnson a declarat, in cazul unui Brexit far.

Merkel sugereaza ca este posibil un acord in urmatoarele 30 de zile, cu putina imaginatie

Cancelarul german Angela Merkel a sugerat miercuri ca Marea Britanie si UE pot gasi o solutie la blocajul generat de mecanismul plasei de siguranta in urmatoarele 30 de zile, acesta fiind un posibil semnal ca este dispusa sa faca un compromis cu premierul Boris Johnson, relateaza Reuters.

Boris Johnson va avea o intalnire oficiala cu Angela Merkel

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va avea miercuri o intalnire oficiala cu cancelarul german Angela Merkel, pentru a discuta despre schimbarea prevederilor acordului de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie Mediafax, citand BBC.

Boris Johnson, in turneu la Berlin si Paris pentru a-si prezenta viziunea despre Brexit

Premierul britanic Boris Johnson incepe miercuri un maraton diplomatic, la Berlin, Paris si Biarritz, pentru summitul G7, acesta fiind primul sau turneu in strainatate de la preluarea mandatului, la 24 iulie. Angela Merkel i-a transmis deja ca acordul cu privire la Brexit nu mai poate fi negociat, asa cum isi doreste cu ardoare.

Guvernul britanic, furios din cauza publicarii unui document deranjant ce previzioneaza problemele de dupa Brexit

Guvernul Boris Johnson s-a aratat deranjat de scurgerea un document oficial in care erau prezise mai multe probleme cu care Marea Britanie s-ar putea confrunta in eventualitatea unui Brexit fara acord, relateaza.

Furie in Downing Street 10 dupa dezvaluirea Operatiunii Yellowhammer Boris Johnson crede ca un fost ministru vrea sa-i distruga negocierile cu liderii UE pe tema Brexit

Furie la Londra dupa scurgerea in presa a unui document potrivit caruia Marea Britanie se va confrunta cu o penurie de combustibil, alimente si medicamente daca paraseste Uniunea Europeana fara un acord, sustin surse citate de The Guardian. Potrivit acestora, sursa informatiilor scurse in presa ar fi un fost ministru britanic ostil premierului Boris Johnson si care incearca sa distruga negocierile pe care premierul britanic urmeaza sa le aiba in aceasta saptamana cu liderii UE.

Umilinta pentru noul premier britanic: Iubita lui Boris Johnson a primit interdictie de a intra in SUA

Boris Johnson este pus intr-o situatie extrem de stanjenitoare la mai putin de o luna de cand a fost numit premier al Marii Britanii. Iubita acestuia, Carrie Symonds, nu mai poate intra in Statele.

Boris Johnson propune inlocuirea clauzei de backstop

Boris Johnson, prim ministrul Marei Britanii i-a scris presedintelui Consiliului European Donald Tus.

Discutie telefonica intre Boris Johnson si Donald Trump pe tema Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a avut luni o discutie prin telefon cu presedintele american Donald Trump, printre temele conversatie fiind chestiunea Brexit, diverse probleme economice si relatiile comerciale intre cele doua state, se arata intr-un comunicat al Guvernului de la Londra, potrivit Mediafax.

Moment istoric. Guvernul Boris Johnson a abrogat Actul din 1972, prin care Marea Britanie a aderat la UE: `Nu exista punct de intoarcere`

Guvernul din Marea Britanie a abrogat oficial legea adoptata de Parlament in 1972, prin care se consfintea aderarea arhipelagului la Uniunea Europeana, a anuntat premierul Boris Johnson, pe Twitter.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )