Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie, chiar daca Alex Bodi a batut-o de mai multe ori

Playtech Playtech,
De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie, chiar daca Alex Bodi a batut-o de mai multe ori

S-a aflat motivul pentru care Bodi nu a fost niciodata reclamat la politie de catre Bianca Dragusanu, desi aceasta a luat in doar doi ani de relatie, mai multa bataie decat a luat in toata viata. De ce nu a mers Bianca Dragusanu, de fapt, niciodata la Politie Cu cateva saptamani in urma, Bianca a . continuă pe Playtech

De la ce a pornit scandalul dintre Bianca Dragusanu si Carmen de la Salciua, de fapt

Este razboiul momentului din showbiz-ul romanesc. Bianca Dragusanu si Carmen de la Salciua isi arunca sageti cu fiecare ocazie, iar acum s-a aflat de la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre cele doua dive. Bianca Dragusanu si Carmen de la Salciua se cearta din cauza lui Bodi Desi in urma cu doar cateva zile .

Bianca Dragusanu desfiinteaza o vedeta din Romania: O cartita disperata. Scandal in premiera intre cele doua

Bianca Dragusanu tuna si fulgera! Cunoscuta fosta asistenta de televiziune ingroapa imaginea unei soliste de la noi. Scandalul dintre ele i-a socat pe fanii care n-au inteles in prima faza ce ar putea avea acestea de impartit. Bianca Dragusanu: O cartita disperata. Iubita lui Bodi desfiinteaza o vedeta de la noi Scandal neasteptat intre doua .

Carmen de la Salciua, ce lectie pentru Bianca Dragusanu. A pus-o la punct din doar doua fraze

Un nou scandal in showbizul romanesc sta sa inceapa. Cea care a deschis focul a fost Bianca Dragusanu, care i-a reprosat unei cantarete de muzica de petrecere, nedandu-i numele, ca s-a pozat cu un om nevoias pentru a induiosa opinia publica, astfel primind multe aprecieri la poza cu acesta. Penibila cu diploma a numit-o diva, .

Andreea Balan, desfiintata de admiratori. Ce au observat fanii: au asemanat-o cu Bianca Dragusanu

De cand a inceput o relatie cu Tiberiu Argint, Andreea Balan radiaza. Mereu cu zambetul pe buze si optimista, jurata de la Te cunosc de undeva! a mai bifat o schimbare usor de observat. Din pacate, fanii acesteia nu au fost deloc incantati. Andreea Balan a fost dur criticata de fani pentru felul in care .

Alimentele care nu se spala niciodata. Ce patesc daca intra in contact cu apa

Daca obisnuiesti sa cureti bine orice produs inainte de a-l pune in frigider sau a-l gati, este bine sa stii ca unele alimente nu se spala niciodata. Se pare ca acestea isi pierd o parte importanta din proprietati atunci cand intra in contact cu apa. Care sunt alimentele care nu trebuie spalate niciodata Desi cele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3248 seconds )