Libnet.ro
UNICEF

14:15

Meryl Streep ii pune la punct pe toti rasistii: Cu totii suntem africani

Adevărul Adevărul,
Meryl Streep ii pune la punct pe toti rasistii: Cu totii suntem africani

Meryl Streep a creat valva in seara de 11 februarie cu raspunsul sau adresat criticilor care au remarcat faptul ca in juriul Berlinalei nu sunt incluse persoane de culoare: Exista un miez de umanitate care strabate fiecare cultura, si, in fond, cu totii suntem la origine din Africa. Suntem toti africani, suntem toti berlinezi, a spus actrita, citata de revista Variety. continuă pe Adevărul

Actrita Meryl Streep, mesaj controversat la festivalul de la Berlin

Actrita Meryl Streep, castigatoare a trei premii Oscar, a declarat in conferinta de presa de la Berlinala - Berlinezi, suntem cu totii africani!, mesaj care produs o adevarata controversa.

Meryl Streep le da o sansa femeilor peste 40 de ani

Actrita americana Meryl Streep va finanta un laborator de creatie de patru zile care va avea loc in luna septembrie, in New York, dedicat femeilor scenariste de peste 40 de ani, menit sa salveze talentele nedescoperite in domeniul cinematografiei, relateaza blogul indiewire. com, citat de Mediafax.

Meryl Streep si Clive Owen decid soarta Berlinului

Astazi incepe o noua editie, cea de-a 66-a, a Festivalului International de Film de la Berlin, celebra Berlinale, care se va desfasura intre 11 si 21 februarie. Juriul international care va decerna trofeele Ursul de Aur si Ursul de Argint este prezidat anul acesta de celebra actrita americana Meryl Streep si ii are in componenta, printre altii, pe actorul britanic Clive Owen.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )