Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce mesaj are castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker pentru jucatori

Antena3 Antena3,
Ce mesaj are castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker pentru jucatori

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Ionut Varlan,. continuă pe Antena3

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria Joker si-a ridicat banii. Ce va face cu ei

Castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 20,573 milioane lei, s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul. Acesta a jucat pe.

Premiul de 4,45 milioane de euro la Joker a fost ridicat. Castigatorul vreasa-si ajute copiii si sa-si faca datoria de crestin

In cursul zilei de astazi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de 20. 472,67 lei. Pe biletul norocos, care a costat 7,3 lei, au fost jucate doua variante simple QUICK PICK.

Cu fundul la vedere: Fiica lesbiana a celui mai mare artist (FOTO)

Fiica celui mai mare artist al tuturor timpurilor a iesit pe strada intr-o tinuta care a atras toate privirile. Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, isi exploreaza din plin atuurile de femeie si.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, in cel mai mare declin din ultimele sapte luni

Preturile alimentelor au inregistrat la nivel mondial, in iulie, un recul de 3,7%, comparativ cu luna precedenta, cel mai semnificativ declin din decembrie pana in prezent, ca urmare a scaderii cotatiilor la toate tipurile de culturi, a anuntat ieri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters.

Parlamentul, cea mai mare banca din Romania? Dezvaluiri uluitoare

Parlamentul s-a transformat intr-una dintre cele mai mari banci. O raita prin declaratiile de avere ale alesilor arata sumele incredibil de mari pe care acestia le-au dat cu imprumut cu.

VIDEO Cateva mii de persoane au fost evacuate din California in urma celui mai grav incendiu forestier din ultimul deceniu

Alte cateva mii de persoane au fost evacuate vineri din calea incendiilor forestiere din California, in timp ce pompierii se lupta zi si noapte cu focul si cu vanturile puternice care intretin unele dintre cele mai agresive flacari din ultimul deceniu, relateaza Reuters.

Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Andrusca: Gazul romanesc va ajunge peste Prut la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2020 Demararea lucrarilor la proiectul BRUA, faza 1, care a luat startul in aprilie, este cea mai mare reusita a Ministerului Economiei, a spus, vineri, Danut Andrusca, ministrul Economiei, precizand ca Transgaz construieste deja conducta si statiile de comprimare necesare.

Cetate de trei ori mai mare dect Troia, descoperita la Arad / Cercetatorii spun despre cetate ca ar fi fost o capitala a Europei

Arheologii au descoperit la Arad o cetate care ar fi de trei ori mai mare decat Troia si se intinde pe aproape 90 hectare. Cetatea ar fi fost ridicata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani, in epoca bronzului, relateazaAradon. ro. Cetatea ar fi avut un palat urias.

Dan Negru, revolta extrema la Baile Herculane: Cel mai mare jaf din istoria turismului romanesc s-a petrecut aici

Dan Negru, vedeta de la Antena 1, a vizitat statiunea Baile Herculane, locul unde spune ca si-a petrecut vacantele copilariei. A publicat pe pagina personala de Facebook un filmulet, in care arata stare avansata de degradare a cladirilor istorice.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele noua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6206 lei/euro, in scadere cu 0,02% fata de nivelul atins joi, cel mai slab nivel din noiembrie 2017 pana in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )