Libnet.ro
UNICEF

07:31

Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

B1 B1,
Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru victimele accidentului din Muntenegru. Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul. continuă pe B1

Presedintele Basescu a primit o telegrama de condoleante din partea presedintelui Muntenegru

Presedintele din Muntenegru, Filip Vijanovic, i-a adresat o telegrama de condoleante presedintelui Traian Basescu, ocazie cu care si-a exprimat compasiunea fata de tragicul accident. Presedintele muntenegrean.

Miercuri, zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru. Identificarile, intarziate de lipsa actelor

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Voctor Ponta.

Ponta propune zi de DOLIU NATIONAL pentru victimele din Muntenegru.

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In curs de actualizare.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Ce mesaj a transmis Traian Basescu pentru familiile victimelor.

Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante pentru familiile cetatenilor romani care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Redam mesajul integral: Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul accident rutier petrecut duminica in Muntenegru. Sunt alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere si imi exprim profunda compasiune pentru familiile .

Ponta va decreta ziua de miercuri drept zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru

Update 19. 06 - Miercuri ar putea fi decretata zi de doliu national, in urma accidentului din Muntenegru, unde mai multi romani si-au pierdut viata, a anuntat luni premierul Victor Ponta, in urma celulei de criz.

Radu Banciu: Au venit aia de la Athos sa se roage la Basescu pentru eliberarea lui Becali

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, dorinta calugarilor de la Muntele Athos veniti in Romania pentru a pleda in favoarea eliberarii lui Gigi.

Starea lui este CRITICA. Vestea care a venit aseara din partea sotiei lui Nelson Mandela

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de 16 zile pentru o infectie pulmonara, este intr-o stare critica de 24 de ore, a anuntat presedintia duminica seara, care a notat ca ca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )