Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul lui Ponta pentru cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice.

Donald Trump, favorit sa fie candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump castiga teren in sondajele republicanilor, cu aproape 25% dintre acestia spunand ca magnatul ar fi candidatul lor la alegerile prezidentiale din SUA din 2016. Urmatorul pe lista favoritilor este.

Bursele din SUA si Canada au deschis in urcare

Bursele din SUA si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

VIDEO. Nebunie intr-un parc ACVATIC din SUA. Ce RECORD a omologat Guinness

Parcul acvatic socotit drept cel mai periculos din SUA a pus in functiune o noua instalatie, considerata un record mondial.

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa-i judece pe cei care comit violente sexuale

Angelina Jolie a indemnat autoritatile din Myanmar sa judece autorii violentelor sexuale, apelul fiind lansat dupa ce actrita a vorbit cu mai multe femei care au fost victime ale violurilor in nordul tarii,.

Victor Ponta, mesaj din concediu: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in Statele Unite ale Americii, a felicitat, vineri, pe Internet, firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le-a transmis sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Premierul Ponta i-a delegat lui Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului, in perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecand in concediu de odihna in acest interval de timp, se arata.

Serena Williams, favorita seriei WTA din SUA. 7 motive pentru care va castiga US Open!

Serena Williams, lider WTA, este marea favorita a turneelor americane din aceasta vara. Williams a evoluat in forta in 2015 si ar putea incheia anul intr-un mod perfect, cu toate cele 4 grand slam-uri castigate.

Dolarul, sustinut de politica FED si datele economice din SUA

La Sibex, dupa prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii, se observau tranzactii atat pe segmentul traditional al bursei sibiene - piata futures, cat si pe piata spot, lansata in 2010. in cadrul acesteia din urma se observau 364 de actiuni Prodplast Imobiliare, transferate din doua tranzactii. Conform datelor de la ora 16. 30, o actiune PPLI era cotata la 5,68 lei.

Vesti importante pentru cei care lucreaza in IT

Progamatorii din Romania vor fi scutiti de plata impozitului pe salarii, potrivit unui ordin al Ministerului Societatii Informationale publicat, joi, in Monitorul Oficial, scrie ziare. com. De aceasta facilitate vor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )