Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Hotnews Hotnews,
 Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Presedintele american Donald Trump a introdus intr-un tweet postat marti seara un cuvant, covfefe, care a devenit rapid subiectul numarul unu de conversatie pe retelele sociale. continuă pe Hotnews

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Un enigmatic mesaj postat de Trump pe Twitter a provocat un val de ironii

Un mesaj publicat de presedintele Statelor Unite, Donald Trump, in noaptea de marti spre miercuri pe Twitter a devenit viral, utilizatorii retelei de socializare intrebandu-se ce a vrut sa spuna liderul de la Casa Alba, relateaza presa internationala.

Donald Trump ataca Germania intr-un mesaj postat pe Twitter

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a criticat marti Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu SUA, dar si pentru cel al cheltuielilor militare, o reactie ce vine dupa ce cancelarul federal german, Angela Merkel, a pus duminica sub semnul indoielii calitatea Statelor Unite de aliat de incredere al Europei, releva Reuters.

FOTO. Donald Trump, din nou tinta glumelor pe Internet, dupa o postare neinteligibila pe Twitter. Glumele cu covfefe s-au tinut lant

Presedintele american Donald Trump a ajuns din nou tinta glumelor pe Twitter, dupa ce a postat pe reteaua de socializare un mesaj neinteligibil.

Surse: Donald Trump este decis sa retraga SUA din Pactul de lupta impotriva schimbarilor climatice. Presedintele american va anunta oficial decizia in cateva zile

Presedintele american Donald Trump a decis sa retraga Statele Unite din Pactul global de lupta impotriva schimbarilor climatice, arata o sursa pentru Reuters. Totodata, Trump a anuntat miercuri pe Twitter ca isi va face publica hotararea in zilele urmatoare.

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

Donald Trump incearca sa intervina in ancheta Congresului cu privire la presupusul amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele Donald Trump a incercat miercuri sa se introduca in investigatia congresului legata de Rusia, indemnand parlamentarii sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

Donald Trump cere Congresului audierea unui fost consilier

Presedintele Donald Trump a intervenit public miercuri in discutia despre investigatia congresului legata de Rusia, indemnandu-i pe membrii comisiei de ancheta sa il audieze pe Carter Page, unul dintre fostii sai consilieri, pentru a contracara marturiile directorilor FBI si CIA, noteaza Reuters.

Decizia colosala luata de Donald Trump. Ar putea fi o catastrofa pentru omenire

Donald Trump, presedintele SUA, a decis retragerea Statelor Unite din Acordul climatic de la Paris, au anuntat miercuri surse oficiale americane, fara a oferi detalii. Doi oficiali americani care au cunostinta.

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a rugat pe liderii lumii sa-l sune direct pe celular

Presedintele Donald Trump si-a dat numarul de telefon multor omologi, rugandu-i sa-l sune direct, daca au ceva de spus, fara sa mai treaca prin procedura securizata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )