Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj fara echivoc din partea lui Iohannis: Rectificarea bugetara este obligatorie

România Liberă România Liberă,
Mesaj fara echivoc din partea lui Iohannis: Rectificarea bugetara este obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul de Finante. continuă pe România Liberă

Compania aeriana Condor atrage un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori

Compania aeriana germana Condor - subsidiara touroperatorului britanic Thomas Cook - a atras un interes semnificativ din partea potentialilor licitatori, a anuntat marti grupul, la doua luni de la falimentul Thomas Cook.

Iohannis: Rectificarea este obligatorie, pentru pensii nu au fost suficienti bani. Cresterea salariului minim este o necesitate si se va realiza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca rectificarea bugetara este obligatorie, in contextul in care pentru pensii nu au fost alocati suficienti bani de fostul Guvern. De asemenea, el considera ca majorarea salariului minim este o necesitate si sustine ca ea se va realiza.

Presedintele, discutii intense cu Guvernul Orban despre situatia economica a Romaniei. Klaus Iohannis: Rectificarea este obligatorie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, marti, ca rectificarea bugetara este obligatorie, pentru ca este clar ca anumite cheltuieli trebuie facute, in special pentru sistemul public de pensii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )