Libnet.ro
UNICEF

19:46

Mesaj ferm al PSD in legatura cu OUG 114

Antena3 Antena3,
Mesaj ferm al PSD in legatura cu OUG 114

Partidul Social Democrat a postat pe pagina de Facebook un mesaj in caresustine ca abrogarea OUG 114 ar avea mai multe consecinte negative, precizand caaceasta este solicitarea PNL si USR de dragul. continuă pe Antena3

Presedintele PNL, Ludovic Orban, mesaj pentru guvern: ABROGATI OUG 114! Va ingropa economia romaneasca (VIDEO)

Liberalii au chemat-o pe Viorica Dancila in Parlament, luni, la Ora Premierului, pentru a da socoteala cu privire la Taxa pe lacomie OUG 114). PNL-istii cer abrogarea acestui act normativ pentru ca ar du.

PSD, discurs anti-corporatii: Nu vom permite PNL si USR abrogarea OUG 114, de dragul unor corporatii suparate

Social-democratii au transmis ca nu vor permite abrogarea OUG 114, la solicitarea Opozitiei, din cauza ca unele corporatii sunt suparate ca li se reduc profiturile. PSD a prezentat si efectele masurii cerute de PNL si USR, cum ar fi scaderea salariilor si cresterea facturilor la gaze si electricitate.

OUG 114 a fost adoptata tacit de Senat, n timp ce premierul dadea explicatii n Camera Deputatilor

Senatul a adoptat tacit, in sedinta plenului de luni, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, in timp ce in Camera Deputatilor premierul a venit sa dea explicatii legate de ordonanta, la initiativa PNL care a cerut, alaturi de USR, abrogarea actului normativ.

OUG 114 a fost adoptata tacit de Senat, in timp ce premierul dadea explicatii in Camera Deputatilor

Senatul a adoptat tacit, in sedinta plenului de luni, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 114/2018 privind instituirea unor masuri in domeniul investitiilor publice si a unor masuri fiscal-bugetare, in timp ce in Camera Deputatilor premierul a venit sa dea explicatii legate de ordonanta, la initiativa PNL care a cerut, alaturi de USR, abrogarea actului normativ.

Hotnews.ro: Vicepresedintele Comisiei Europene si comisarul pentru afaceri economice, scrisoare critica la adresa OUG 114 adresata lui Teodorovici

Valdis Dombrovskis , vicepresedinte al Comisiei Europene, si Pierre Moscovici, comisarul insarcinat cu Afaceri economice si financiare, i-au transmis lui Eugen Teodorovici o scrisoare, in urma cu doua zile, in care il avertizeaza pe ministrul de Finante in legatura cu necesitatea modificarii OUG 114.

Discutii intre ministrul Teodorovici si administratorii de pensii private pe tema efectelor OUG 114 asupra pilonului II: Ce au spus pana acum toate cele 7 companii privind posibila retragere din piata

Cei sapte administratori de fonduri de pensii private din Romania discuta la aceasta ora la Guvern cu Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pe tema efectelor OUG 114 asupra viitorului Pilonului II de pensii, potrivit surselor HotNews. ro. Potrivit B1 TV, la discutii ar participa si Darius Valcov, consilierul premierului Dancila. Cea mai grava problema reclamata de cele companiile care gestioneaza pensiile private ale 7,2 milioane de romani o reprezinta cerintele uriase de capital - ar trebui sa aduca 800 milioane de euro la capitalul social in acest an, din care jumatate pana la data de 30 iunie. Vezi in articol ce au declarat pentru HotNews. ro fiecare din cei 7 administratori de pensii private intrebati despre o posibila iesire din Romania, daca cerintele de capital OUG 114 nu vor fi modificate.

Liviu Dragnea, despre modificarile la OUG 114 si tensiunile din coalitia de guvernare: Sunt discutii... (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca vor exista modificari la OUG 114, deja celebra Taxa pe lacomie, adoptata tacit in Senat. Detalii AICI) Liderul PSD a declarat ca sunt discutii care au fost purtate, care.

Liviu Dragnea anunta discutii privind modificarea OUG 114

Liviu Dragnea, presedintele PSD, anunta ca exista discutii avansate cu actorii importanti din domeniul bancar si cel al energiei, pentru a se stabili modificarile la OUG 114, in special in privinta laxei pe.

OUG 114, care introduce taxa pe lacomie pentru banci, adoptata TACIT in Senat

Senatul a adoptat tacit, luni, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 114/2018. Taxa pe Lacomie), potrivit Agerpres. Opozitia, PNL, PMP si USR, au avertizat ca OUG 114 ar putea arunca Romania in recesiune. Mai.

ACPR DESPRE AMANAREA APLICARII OUG 114: Benefica pentru gasirea unor solutii care sa corespunda scopului Guvernului

Amanarea cu sase luni a aplicarii unor reglementari din OUG 114/2018 va permite gasirea unor solutii care sa corespunda scopului Guvernului, fara a dauna major mediului socio-economic, sustin reprezentantii Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania ACPR), intr-un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )