Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce mesaj i-a transmis Irina Tanase lui Liviu Dragnea, de ziua lui: M-am imbracat cu halatul tau ca sa te simt cat mai aproape

Adevărul Adevărul,
Ce mesaj i-a transmis Irina Tanase lui Liviu Dragnea, de ziua lui: M-am imbracat cu halatul tau ca sa te simt cat mai aproape

Miercuri, 28 octombrie, Liviu Dragnea a implinit 58 de ani. Iubita lui, Irina Tanase 27 de ani), nu a uitat sa-i transmita un mesaj in care si-a exprimat dorul patimas pentru fostul lider PSD. continuă pe Adevărul

Irina Tanase, mesaj deochiat de ziua lui Liviu Dragnea. Ce urari i-a transmis in miezul noptii

Irina Tanase si-a surprins apropiatii si pe cei care o urmaresc pe retelele de socializare, dupa ce i-a transmis un mesaj emotionant iubitului sau, Liviu Dragnea, aflat dupa gratii. Tanara a lasat toate inhibitiile deoparte si i-a declarat public fostului lider PSD cat de mult ii lipseste, precum si detalii mai intime referitoare la cum .

Irina Tanase, coplesita de dorul lui Liviu Dragnea. Frumoasa blonda poarta halatul iubitului si asteapta sa-l revada

Irina Tanase, tanara iubita a lui Liviu Dragnea, suspina de dorul fostului lider PSD, incarcerat la Penitenciarul Rahova. Blondina a imbracat halatul lui siravasita de dor, a postat un mesaj pe.

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj de ziua lui: imi doresc sa iesi de acolo sanatos

Irina Tanase, iubita fostului presedinte PSD Liviu Dragnea, a postat, miercuri seara, pe Instagram, un mesaj de ziua lui, spunand ca ii lipseste si isi doreste sa iasa din inchisoare sanatos, relateaza Mediafax.

Mesajul transmis de Gabriela Firea cu ocazia zilei de nastere a lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a fost intrebata, joi, in cadrul unei conferinte de presa, daca mai tine legatura cu fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a carui zi de nastere a fost miercuri. Stiti ce zi a fost ieri?, a intrebat-o jurnalistul.

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A scris o pagina neagra a istoriei Partidului Social Democrat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, Gabriela Firea a fost intrebata daca mai tine legatura cu Liviu Dragnea, fostu presedinte al social democratilor si daca si-a amintit ca la data de 28 octombrie a .

Liviu Dragnea, aniversare in spatele gratiilor. Marturisirea trista facuta de Carmen Dan dupa ce a vorbit cu fostul lider PSD

Carmen Dan a marturisit, miercuri seara, ca a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea, cand a fostul presedinte PSD a implinit 58 de ani. Fostul ministru de interne a scris pe Facebook ca a regasit acelasi om puternic si semet, pe care cei care il hulesc astazi si ii pronunta numele in soapta, nu mai pridideau sa-l complimenteze.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )