Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV parintilor lui Alex Velea. Asta spune tot despre relatia lor

Playtech Playtech,
Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV parintilor lui Alex Velea. Asta spune tot despre relatia lor

Antonia a fost invitata recent in emisiunea La Maruta, al carui prezentator este chiar Catalin Maruta, acolo unde a fost supusa unei probe foarte interesante de cantat. insa, Antonia a profitat de ocazie si a tinut sa le faca o declaratie socrilor. Ce mesaj le-a transmis Antonia la TV parintilor lui Alex Velea? Declaratia de . continuă pe Playtech

ADIO, ALEX VELEA! Antonia a facut anuntul in lacrimi: Stiam cat de greu va fi...

Plecarea lui Alex Velea la filmarile noului sezon Asia Express nu au picat deloc bine partenerei sale de viata, frumoasa cantareata Antonia. Vedeta trece printr-o perioada nu foarte usoara, fiind departe de.

BOMBA MONDENA! Cu cine s-a combinat ANTONIA! ALEX VELEA, in stare de SOC!

Dezvaluiri incendiare in muzica romaneasca!Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai cunoscutecupluri din showbizul autohton! PROFETIE APOCALIPTICA! MARIA GHIORGHIU ANUNTA MARELE.

Alex Velea este DEVASTAT. Antonia a fost UMILITA GRAV in vazul tuturor!

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Este de o frumusete rara, mama a trei copii si sotia celebrului Alex Velea. Ce sa mai, putem spune ca Antonia traieste o viata de poveste, insa.

S-A TERMINAT! Alex Velea S-A SATURAT de Antonia! A recunoscut tot despre COPIL

Alex Velea si-a luat toti fanii prin suprindere! Cantaretul a vorbit, intr-un vlog recent, despre viata de familie si a marturisit ca nu isi mai doreste un copil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )