Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Hotnews Hotnews,
 Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria. continuă pe Hotnews

Mihai Gadea, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Era un om foarte bun, foarte generos

Mihai Gadea a transmis un mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu.

Mirela Vaida, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Ne izolam, uitam unii de altii

Mirela Vaida a transmis un mesaj dupa moartea socanta a Cristinei Topescu.

Vladimir Belis, fost director INML, despre moartea Cristinei Topescu: Din informatiile pe care le am, ar fi putut fi un infarct miocardic

Vladimir Belis, fostul director al Institutului National de Medicina Legala, a vorbit la Antena 3 despre moartea Cristinei Topescu.

Andreea Marin, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: Cerul e deasupra noastra...

Andreea Marin a primit cu tristete vestea mortii jurnalistei Cristina Topescu, cea cu care a fost colega in trecut la Televiziunea romana.

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de .

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

ADEVARUL despre sinuciderea CRISTINEI TOPESCU: IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST iN LUMEA ASTA! TOTUL a iesit la iveala

Ultimului mesaj pe care Cristina Topescu l-a trimis unui amic pe Whatsapp inainte sa moara ar acredita ipoteza unei sinucideri, potrivit cancan. ro.

Fiica unui dinamovist, mesaj dur dupa moartea Cristinei Topescu: Cu totii am lasat-o singura. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lica Nunweiller, o apropiata de-a Cristinei Topescu, a postat un mesaj dur pe Facebook dupa aflarea mortii acesteia.

Stefan Banica Jr, mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu: Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu

Stefan Banica Jr a transmis un mesaj emotionant despre disparitia Cristinei Topescu. Cei doi au avut o relatie la inceputul anilor 90.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )