Libnet.ro
UNICEF

17:16

Mesaj pentru Rusia: Statele Unite trimit in premiera bombardiere B-1 in Norvegia

Adevărul Adevărul,
Mesaj pentru Rusia: Statele Unite trimit in premiera bombardiere B-1 in Norvegia

Statele Unite incep sa-si faca simtita prezenta in Arctica, urmand sa trimita in curand in premiera bombardiere B-1 in Norvegia pentru a transmite un mesaj clar de descurajare Rusiei si Chinei in aceasta zona care devine tot mai importanta din punct de vedere economic si strategic. continuă pe Adevărul

Varianta britanica a coronavirusului se raspandeste rapid in Statele Unite si ar putea provoca un nou val al epidemiei

O varianta de coronavirus identificata initial in Marea Britanie se raspandeste rapid in Statele Unite cu o crestere dubla a numarului de cazuri la fiecare 10 zile, amenintand sa provoace un nou varf epidemic, potrivit unui studiu, scrie AFP.

Peste 450.000 de decese si peste 27 de milioane de infectari cu noul coronavirus in Statele Unite

Statele Unite au ajuns luni la 27. 278 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus si la 464. 831 de decese asociate maladiei COVID-19, potrivit unui bilant independent al Universitatii Johns Hopkins.

Germania, Franta, Marea Britanie si Statele Unite au convenit sa relanseze legaturile transatlantice

Sefii diplomatiilor din Germania, Franta, Marea Britanie si Statele Unite si-au afirmat vineri intentia de a relansa legaturile transatlantice, dupa prima lor intalnire de la instalarea presedintelui Joe Biden la Casa Alba, potrivit AFP.

Statele Unite nu vor sa-i mai considere pe rebelii houthi drept teroristi

Secretarul de stat american Antony Blinken a comunicat, vineri, Congresului intentia sa de a-i retrage pe rebelii houthi din Yemen de pe lista gruparilor considerate teroriste de Statele Unite, a anuntat Departamentul de Stat, noteaza AFP si News. ro.

Maria Gabriela Horga (PNL), mesaj pentru ministrul Claudiu Nasui, dupa acuzatiile de frauda la accesarea granturilor pentru investitii: Aveti toate instrumentele sa implementati masura corect

DeputataPNL Maria Gabriela Horga i-a atras atentia ministrului Economiei, Claudiu Nasui, ca are toate instrumentele sa implementeze corect masura 3 privind granturile pentru investitii productive, motiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )