Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mesaj religios pe muzica moderna. Despre rap si manele crestine, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Mesaj religios pe muzica moderna. Despre rap si manele crestine, la Adevarul Live

In cazul in care o melodie nu este compusa doar din doua versuri si cateva onomatopee, muzica romaneasca de astazi transmite, in putine cazuri, un mesaj, fie el social sau spiritual. Totusi, in peisajul muzical incep sa apara interpreti de muzica crestina ce-si promoveaza mesajul pe ritmuri moderne. Invitat la Adevarul Live, astazi, este Catalin Cojoc, din trupa de rap crestin Pocaitii. continuă pe Adevărul

Mesaj religios pe muzica moderna. Despre rap si manele crestine, la Adevarul Live, de la ora 11.00

In cazul in care o melodie nu este compusa doar din doua versuri si cateva onomatopee, muzica romaneasca de astazi transmite in putine cazuri un mesaj, fie el social sau spiritual. Totusi, in peisajul muzical incep sa apara interpreti de muzica crestina ce-si promoveaza mesajul pe ritmuri moderne. Invitat la adevarul Live astazi, de la ora 11. 00, este Catalin Cojoc, din trupa de rap crestin pocaitii.

Mesaj religios pe muzica moderna. Despre rap si manele crestine, la Adevarul Live, de la ora 11.15

In cazul in care o melodie nu este compusa doar din doua versuri si cateva onomatopee, muzica romaneasca de astazi transmite in putine cazuri un mesaj, fie el social sau spiritual. Totusi, in peisajul muzical incep sa apara interpreti de muzica crestina ce-si promoveaza mesajul pe ritmuri moderne. Invitat la adevarul Live astazi, de la ora 11. 15, este Catalin Cojoc, din trupa de rap crestin pocaitii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )