Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mesaj special pentru romani: Urari de Craciun de la soldatii romani din Afganistan(VIDEO)

B1 B1,
Mesaj special pentru romani: Urari de Craciun de la soldatii romani din Afganistan(VIDEO)

Un mesaj special pentru romani vine tocmai din indepartatul Afganistan. La baza aeriana NATO din Kandahar, de la patru mii de kilometri distanta de tara, soldatii romani transmit cele. continuă pe B1

Traian Basescu, mesaj de Craciun pentru romani: Domnii mari de astazi sa-si deschida vila, leru-i ler

Fostul presedinte Traian Basescu le-a facut romanilor urari de bine, de Craciun, printr-un mesaj publicat pe Facebook. Basescu a postat si mai multe fotografii in care apare alaturi de.

Ce semnificatii istorice are luna decembrie pentru romani

In ziua de 25 decembrie, pretuim timpul petrecut alaturi de cei dragi de Craciun, dar si reflectam la semnificatiile istorice. Luna decembrie este, intr-adevar, plina de semnificatii pentru.

Mesajul premierului Tudose pentru romani, cu ocazia Sarbatorilor: Sa va ganditi mereu la ceea ce va uneste

Premierul Mihai Tudose a transmis duminica seara un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Craciunului, in care le doreste romanilor momente minunate alaturi de cei dragi si ii indeamna sa se.

Nutritionist:Cuvantul magic pentru sarbatori este cumpatare /Sugeram pentru perioada sarbatorilor sa se consume alimentele traditionale de Craciun, preparatele din porc

Nutritionistii recomanda ca in Seara de Craciun si in zilele de sarbatori care urmeaza oamenii sa fie cumpatati in consumarea preparatelor culinare si a bauturilor alcoolice, la fel cum recomanda si consumarea produselor traditionale din carne de porc in locul celor pe baza de oua, transmite Agerpres.

Crima de Craciun. Barbatul din Iasi, gasit fara suflare, avea un CV impresionant

Bogdan Maleon, cel care se presupune ca si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, din Iasi, era profesor si avea un CV pe care multi il privesc cu admiratie. Acesta a fost profesor universitar doctor la.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )