Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mesaj trist, dar emotionant despre Regele Mihai: SFARSITUL... Noi, muritorii de rand, ne vom desparti de Cel mai vrednic dintre romani (FOTO)

B1 B1,
Mesaj trist, dar emotionant despre Regele Mihai: SFARSITUL... Noi, muritorii de rand, ne vom desparti de Cel mai vrednic dintre romani (FOTO)

Postare emotionanta a jurnalistului Doru Braia, un apropiat al monarhiei din Romania, in contextul anuntului Casei Regale privind starea de sanatate precara a Regelui Mihai. Detalii AICI) Redam. continuă pe B1

Ce avere are, de fapt, Regele Mihai si cati bani incaseaza lunar de la stat

La 96 de ani, Regele Mihai are grave probleme de sanatate. Starea sa generala s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, anunta Casa Regala, care precizeaza.

Ultima ora: Din pacate, Casa Regala tocmai a facut anuntul TRIST! Regele Mihai ...

Starea generala a Regelui Mihai s-a agravat si prezinta o slabiciune accentuata, cu o scadere semnificativa a rezistentei, a anuntat Casa Regala. Principesa Margareta a plecat de urgenta in Elvetia.

Regele Mihai, in stare grava

Starea generala de sanatate a Regelui Mihai s-a agravat in ultimele ore, a anuntat Casa Regala a Romaniei, care precizeaza ca Principesa Margareta si Principele Radu au plecat duminica seara de urgenta in Elvetia, imediat dupa ce starea regelui s-a agravat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )