Libnet.ro
UNICEF

15:00

MESAJE DE CRACIUN. Urari pentru parinti, copii, prieteni si colegi

Antena3 Antena3,
MESAJE DE CRACIUN. Urari pentru parinti, copii, prieteni si colegi

MESAJELE DE CRACIUN reprezinta o modalitate rapida pentru a le transmite tuturor cele mai frumoase mesaje cu ocazia sarbatorilor. Fie ca vorbim de parinti, prieteni, colegi, soacre sau oameni pe care nu-i avem. continuă pe Antena3

Mesaje de Craciun. Urari si felicitari de sarbatori / Traditii si superstitii de Craciun

Sarbatorile de iarna sunt un prilej pentru a transmite mesaje de Craciun, urarile si felicitarile facandu-le sarbatorile mai fericite celor dragi. Mai sunt cateva ore pana la sarbatoarea Craciunului, iar imaginatia poate fi pusa la incercare cand trebuie sa alegem felicitarile pe care sa le trimitem. Iata mai jos cateva idei de mesaje si urari de Craciun: .

Mesaje de Craciun. Urari si felicitari de sarbatori pentru cei dragi

Sarbatorile de iarna sunt un prilej pentru a transmite mesaje de Craciun, urarile si felicitarile facandu-le sarbatorile mai fericite celor dragi.

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai tari mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

MESAJE DE CRACIUNCraciun fericit pentru cei mai buni parinti din lume! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine de fiecare data cand am avut nevoie. Craciun fericit, mama si tata! MESAJE DE.

CRACIUN FERICIT! MESAJE de CRACIUN pentru parinti si familie

Cum ne aflam in perioada Craciunului, este bine sa fim pregatiti din timp cu mesajele, felicitarile, sms-urile pe care vrem sa le trimitem cuiva drag. Sms-ul de Craciun a devenit deja.

VIDEOREPORTAJ Scoala unde profesorii n-au mai asteptat ajutor de la altii si atunci un lucru extraordinar s-a ntmplat: Nu trebuie sa ne vaitam att de mult, ci sa facem ceva pentru acesti copii

Drumul principal din comuna Mihailesti, judetul Buzau, trece pe langa scoala. La prima vedere pare o scoala ca oricare alta. Pentru o institutie din mediul rural poti spune ca arata chiar bine, proaspat zugravita si cu geamuri termopan. Cum intri insa in cladire iti dai seama ca nu e o scoala oarecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )