Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mesaje din lumea sportului dupa atentatul de la Barcelona. Sergio Ramos: Nu terorismului. Nu dictaturii fricii

Hotnews Hotnews,
 Mesaje din lumea sportului dupa atentatul de la Barcelona. Sergio Ramos: Nu terorismului. Nu dictaturii fricii

Numerosi sportivi si mai multe cluburi de fotbal au postat, joi, pe retelele de socializare, mesaje de sustinere pentru victimele atentatului de la Barcelona, dintre fotbalisti internationalul spaniol al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, condamnand terorismul printr-o postare pe Twitter: Barcelona. Nu terorismului. Nu dictaturii fricii, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Liderii mondiali, dar si reprezentanti din lumea sportului au transmis mesaje de solidaritate victimelor atacului din Barcelona, soldat cu cel putin 13 morti si 60 de raniti

Lideri si oficiali mondiali, dar si sportivi si cluburi sportive din Spania si-au exprimat, joi, solidaritatea cu victimele atentatului terorist din Barcelona.

Prima reactie a premierului spaniol dupa ATENTATUL DE LA BARCELONA (FOTO)

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi, dupa atentatul terorist de la Barcelona Detalii AICI si AICI), ca tine legatura cu autoritatile din metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea.

Prima reactie a unui oficial spaniol, dupa atentatul de la Barcelona

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi seara ca tine legatura cu autoritatile din Barcelona dupa atacul terorist comis in metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea de ingr.

Marturiile unei romance din Barcelona, dupa atentatul terorist (VIDEO)

Teroare la Barcelona. Un atentat terorist a avut loc, joi, pe una dintre cele mai populate strazi din oras - La Rambla. O furgoneta a intrat in multime, iar doi barbati ar fi luat statici intr-un.

Cum se simte agentul FBI, ranit in cladirea Biroului Federal de Investigatii din New York, dupa ce o grenada a explodat

Un agent FBI a fost ranit, miercuri, dupa ce o grenada a explodat in sediul Biroului Federal de Investigatii din New York.

Conducerea Patriarhiei va analiza situatia din Episcopia Husilor, dupa ce episcopul Corneliu Barladeanu a fost filmat in ipostaze intime cu un fost elev de la seminar

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane BOR) va lua in discutie scandalul de la Episcopia Husilor, dupa ce seful acesteia, episcopul Barladeanu, a fost filmat intr-o situatie intima cu un fost elev de la seminar.

Statia de metrou Holborn din Londra, inchisa dupa o alarma de incendiu

Statia de metrou Holborn din Londra a fost inchisa, marti, dupa o alarma de incendiu, anunta Reuters. Martorii spun ca in zona au simtit fum puternic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )