Libnet.ro
UNICEF

18:00

MESAJE DE PASTE. Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj cu prilejul Sarbatorilor Pascale

Antena3 Antena3,
MESAJE DE PASTE. Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj cu prilejul Sarbatorilor Pascale

Respectarea valorilor autentice si a traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara, ca popor, afirma premierul Sorin Grindeanu, intr-un mesaj transmis cu prilejul Sarbatorilor. continuă pe Antena3

Premierul Sorin Grindeanu, noi numiri in ministere

Violeta Tudorie a fost numita in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodata, prim-ministrul Grindeanu.

Unde vor petrece presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu noaptea de inviere

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Sibiu, unde va petrece anul acesta sarbatorile pascale si va participa si la slujba de inviere, la o astfel de slujba urmand sa ia parte si premierul Sorin.

VIDEO Sorin Grindeanu: Respectarea valorilor autentice si a traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, intr-un mesaj de Pasti, ca respectarea valorilor autentice si respectarea traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara si ca popor.

Sorin Grindeanu, reactie dupa arestarea lui Sebastian Ghita

Capturarea lui Sebastian Ghita a fost o operatiune complexa, sustine premierul Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu in exclusivitate acordat Stirilor TVR, ca Justitia.

Sorin Grindeanu ameninta cu masuri legale impotriva companiei NN in scandalul posibilei nationalizari a pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in spatiul public si sadesc neincredere vor trebui sa plateasca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca o sa vedem ce masuri legale putem lua impotriva companiei NN, care si-a anuntat clientii, prin intermediul unei scrisori, despre discutiile din spatiul public privind eventuala nationalizare a pensiilor private. Grindeanu a mai afirmat ca acest scandal a pornit din dorinta unui competitor politic, domnul Predoiu. Ma uit cu dezamagire la acest mod de a face politica. De altfel, acest mod de a face politica a fost sanctionat de romani la alegerile de anul trecut.

Sorin Grindeanu, furios pe informatiile privind nationalizarea pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in discutie in spatiul public si care sadesc neincredere vor trebui sa plateasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a intervenit joi in scandalul provocat de aparitia in presa a unor zvonuri privind nationalizarea pensiilor private. Seful guvernului a negat vehement aceste informatiile si a .

MESAJE DE PASTE. Mihaita Nesu a transmis un mesaj emotionant de Paste

Mihaita Nesu a transmis un mesaj emotionant de Paste. Cu ocazia invierii Domnului nostru, Iisus Hristos, pe langa bucuria ce ne o aduce an de an.

Bilantul dupa 100 de zile de cand Guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost instalat: Doua remanieri, o motiune de cenzura, cele mai mari proteste si majorarea salariului minim

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a implinit, vineri, 100 de zile de cand este in functie. Printre schimari se enumera si majorarea salariului minim, dar a si intarziat punerea in practica a unor proiecte, cum ar fi Legea preventiei sau eliminarea TVA pentru locuinte.

Sorin Grindeanu: Nationalizarea pensiilor private, o prostie!

Sorin Grindeanu se declara foarte suparat cu privire la informatia potrivit careia compania NN si-a avertizat clientii ca au existat discutii in spatiul public privind o eventuala decizie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )