Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mesaje de Pasti 2017. Care e semnificatia invierii. Mesajul de Pasti al Cardinalului Lucian

Antena3 Antena3,
Mesaje de Pasti 2017. Care e semnificatia invierii. Mesajul de Pasti al Cardinalului Lucian

Mesaje de Pasti 2017. Cardinal Lucian prin harul si mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop si Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia si Fagaras, Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unita cu Roma, Greco-Cato. continuă pe Antena3

PASTI 2017. Nu-ti mai otravi familia de Pasti! Uite cum sa vopsesti sanatos ouale

Vine Pastele si unul dintre cele mai frumoase momente este vopsitul oualor. De ce sa iti otravesti familia cu vopsea chimica? Uite cum sa vopsesti ouale natural. Oua vopsite: roz deschis.

PASTI 2017. Secretele unui Chef! Catalin Scarlatescu te invata ce sa faci pentru un cozonac perfect!

Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul traditional romanesc, cozonacul,.

PASTI 2017. Retete de friptura de miel. Cum sa faci cea mai buna friptura de miel

Fara doar si poate, friptura de miel e nelipsita de pe masa de Paste, fiind piesa de rezistenta o oricarei gospodine. Iata, mai jos 10 dintre cele mai gustoase, mai simple si mai rapide retete.

Paste 2017. Care sunt restrictiile de trafic in Bucuresti in noaptea de inviere

In noaptea de inviere, circulatia va fi oprita pe mai multe strazi din Capitala, sambata noaptea, incepand cu ora 22. 00, cand va avea loc o manifestatie religioasa organizata de Arhiepiscopia Romano-Catolica Sacre Coeur, se arata intr-un comunicat de presa a Brigazii Rutiere a Capitalei.

Paste 2017. Care sunt spitalele care vor asigura asistenta medicala de urgenta in Capitala, in perioada Sarbatorilor Pascale

Noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura, in perioada 15 - 17 aprilie, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, asistenta medicala de urgenta in Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )