Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mesaje de Sfantul Andrei. 73 de urari alese pentru Andreea si Andrei

Playtech Playtech,
Mesaje de Sfantul Andrei. 73 de urari alese pentru Andreea si Andrei

Conform Calendarului Crestin Ortodox, crestinii ortodocsi din intreaga tara, il sarbatoresc, luni, 30 noiembrie 2020, pe Sfantul Andrei. Asadar, cei care poarta numele de Andrei, Andreea, Andi, Andrada, Andruta, Andries, isi serbeaza ziua onomastica. Iata cateva mesaje de Sfantul Andrei pentru cei dragi. 73 de mesaje alese de Sfantul Andrei Astazi este o zi speciala . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul pelerinajului de Sfantul Andrei

Scandalul pelerinajului de Sfantul Andrei se inteteste. Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Galati nu a interzis pelerinajul in oras, asa ca oamenii sunt asteptati sa se roage la moastele Sfantului de la Catedrala Arhiepiscopala.

Maine este Sfantul Andrei. Traditii, obiceiuri si superstitii legate de aceasta sarbatoare ortodoxa

Crestin ortodocsii il sarbatoresc maine, 30 noiembrie, pe Sfantul Andrei, crestinatorul neamului romanesc, el fiind numit Cel dintai chemat, pentru ca a raspuns primul chemarii lui Hristos la.

Traditii si superstitii de Sfantul Andrei. Atentie, unele ritualuri se fac chiar din seara asta!

Multi isi sarbatoresc ziua numelui de Sfantul Andrei, insa nu la fel de multi stiu ce se spune despre noaptea de 29 noiembrie.

Sfantul Andrei. Ce nume se sarbatoresc pe data de 30 noiembrie

Pe data de 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii celebram si pe toti aceia care poarta numele sfantului sau nume derivate din acesta.

CNAIR anunta restrictii de circulatie de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei

CNAIR a anuntat astazi ca se vor institui restrictii de circulatie pentru anumite vehicule rutiere in zilelede duminica 29 noiembrie - zi premergatoare zilei de sarbatoare legala, luni 30 noiembrie - Sfantul Apostol Andrei cel intai chemat Ocrotitorul Romaniei si marti 1 decembrie 2020 cand romanii isi sarbatoresc Ziua Nationala.

Cand se pune la incoltit graul de Sfantul Andrei

Ziua Sfantului Andrei, praznuita pe 30 noiembrie, e marcata de superstitii legate de viitor. Multi romani respecta obiceiul de a pune grau la incoltit, pentru a aduce prosperitatea si bogatia in casa.

Arhiepiscopia Tomisului vrea cu orice pret sa organizeze pelerinajul de Sfantul Andrei

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, cheama preotii din judetul Constanta la Manastirea Pestera Sfantului Andrei din localitatea Ion Corvin, pe 30 noiembrie, pentru a savarsi in sobor Sfanta Liturghie, in conditiile in care, potrivit masurilor impuse.

Patriarhia cere autoritatilor sa permita pelerinajul de Sfantul Andrei, cu participarea credinciosilor din tara: O exceptie pentru un caz exceptional

Patriarhia Romana solicita autoritatilor sa permita organizarea in mod exceptional a pelerinajului la Pestera Sfantului Andrei, situata in comuna Ion Corvin, din judetul Constanta, cu respectarea normelor sanitare impuse de pandemia de coronavirus.

BOR nu cedeaza! Patriarhia solicita oficial guvernului sa permita pelerinajul la Sfantul Andrei

Dupa cateva zile de contre la nivel local intre iPS Teodosie si edilii Constantei, disputa privind pelerinajul la pestera Sfantului Andrei, pe 30 noiembrie, capata o noua dimensiune. Patriarhia romana a facut cerere oficiala catre guvern pentru ca accesul pelerinilor sa fie permis, cu respectarea tuturor masurilor de potectie necesare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )