Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mesajul Bancii Transilvania pentru cei aproape 32.000 de actionari: Traversam cu incredere aceasta perioada. Curaj, Romania!

Hotnews Hotnews,
 Mesajul Bancii Transilvania pentru cei aproape 32.000 de actionari: Traversam cu incredere aceasta perioada. Curaj, Romania!

Banca Transilvania a transmis un mesaj pentru cei aproape 32. 000 de actionari in care ii reasigura pe acestia ca BT continua sa ia masuri pentru siguranta si sanatatea clientilor, timp in care a accelerat si proiectele de banking online, echipa fiind mereu alaturi de clienti pentru orice nelamuriri. in mesajul Bancii Transilvania se vorbeste despre Noua matematica, Ce ne da curaj si Solidaritate. Mai mult decat banking. continuă pe Hotnews

Horoscop. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Racii au idei nelimitate, Pestii fac economii

Horoscop. Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 27 APRILIE 3 MAI 2020. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 aprilie. Capricornii sunt optimisti, Pestii gasesc raspunsuri in iubire

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 28 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 27 aprilie. Taurii trebuie sa fie curajosi, Capricornii au parte de oportunitati

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 27 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Profi implementeaza noi sisteme de cumparaturi: institutiile si ONG-uri pot comanda pentru cei nevoiasi in magazine, iar retailerul va livra bunurile

Institutiile si ONG-urile care procura produse pentru a le duce celor care nu pot merge sa-si cumpere singuri de la magazin pot comanda de la cele mai apropiate magazine din reteaua Profi, urmand apoi sa fie contactati pentru a stabili plata, locul si.

Alerta pentru cei care stau la bloc. Ar primi amenzi si de 3.000 de lei daca nu respecta aceste reguli

Un fost secretar de stat a venit cu o idee noua pentru legea asociatiilor de proprietari. Senatorul PNL a vrut ca administratorii asociatiilor de locatari sa prezinte documente si daca nu e.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2834 seconds )