Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mesajul din Iran care da fiori intregii lumi

Antena3 Antena3,
Mesajul din Iran care da fiori intregii lumi

Teheranul a declarat sambata ca asteapta masuri concrete din partea UE pentru a decide daca acordul cu privire la programul sau nuclear poate fi salvat, in prima zi a unei vizite in capitala iraniana a. continuă pe Antena3

5 mari companii din lume care accepta plata in Bitcoin

Iti este teama ca investitia in Bitcoin este o nebunie? Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate cat va vinde bitcoin si care va fi evolutia celei mai cunocute cryptomonede din lume, un lucru este sigur: tot mai.

Barbatul din Galati care i-a atacat pe politisti si paramedici cu cutitul, a fost retinut

Salvatori SMURD si politisti atacati cu cutitul, intr-un parc din Galati. Paramedicii si agentii s-au confruntat cu mai multi indivizi care incercau sa-l faca scapat pe un sofer baut care intrase cu.

Sotul directoarei liceului din Focsani, care e implicata intr-un scandal sexual fara precedent: Sunt devastat. Am avut incredere in ea

Directoarea Liceului de Arta din Focsani, Diana Rozalia Taicutu, este protagonista unor imagini revoltatoare. Aceasta a fost surprinsa in ipostaze intime alaturi de un elev de-al sau, in varsta de 19.

Wello, un startup din Cluj care vrea sa ajute familiile cu copii supraponderali, primeste o finantare de 1 milion Euro

Aplicatia Wello, bazata pe un program de inteligenta artificiala AI), a fost creata pentru a ajuta familiile cu copii cu probleme de greutate sa slabeasca si sa aiba un stil de viata sanatos. Startup-ul a primit o finantare de 1 milion de euro, din care peste 650. 000 de euro au fost atrasi ca finantare nerambursabila, proiectul fiind desemnat castigator in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020, cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Cum functioneaza aplicatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )