Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, pentru toti romanii, in zi de sarbatoare

Antena3 Antena3,
Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, pentru toti romanii, in zi de sarbatoare

Mesaj emotionant pentru romani de la cel mai iubit actor, sarbatorit astazi. Florin Piersic vorbeste cu emotie despre dragostea de tara si despre speranta, cel mai frumos cuvant pe care il cunoaste. continuă pe Antena3

Primesti PENSIA PE CARD?! Ministrul Muncii este cel care a dat VESTEA! ANUNT DE MAXIM INTERES pentru toti ROMANII!

Anunt de maxima importanta pentru toti pensionarii care incaseaza pensia pe card.

DESPARTIREA momentului! FLORIN PIERSIC e GATA! Lacrimi pentru marele actor! Din pacate...

Marele actor Florin Piersic a publicat in urma cu cateva ore un mesaj surprinzator pe Facebook.

Teatrul romanesc e in lacrimi: VESTE TRISTA despre Florin Piersic! Din pacate...

Emotii mari pentru actorul Florin Piersic! Actorul ar fi fost operat recent la un genunchi, iar acum se afla in perioada de recuperare. Florin Piersic reuseste sa isi pastreze umorul cu care ne-a obisnuit.

Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Florin Piersic i-a transmis duminica un mesaj premierului Viorica Dancila, cu ocazia zilei onomastice. ii transmit salutari, toate cele bune. Sa mearga cat se poate spre binele acestui neam exceptional.

Bietul FLORIN PIERSIC! Vestea TRISTA despre MARELE ACTOR a cazut ca un TRASNET! Lacrimi pe scena TEATRULUI romanesc

Florin Piersic este considerat unul dintre cei mai mari si mai iubiti actori din Romania!De curand, a fost fotografiat de paparazzi in timp ce se ducea la spital.

Vosganian a parasit indignat reuniunea PSD: Am auzit ca toti romanii de buna-credinta sunt la PSD, asa ca am decis sa nu-i tulbur

Senatorul ALDE Varujan Vosganian a povestit pe Facebook de ce a parasit indignat prima reuniune PSD la care a participat vreodata. El a sustinut ca a ascultat discursuri despre guvernarea PSD nu si ALDE) si despre faptul ca toti romanii de buna-credinta sunt in PSD, moment in care a decis sa plece de la conferinta social-democratilor din Iasi.

Pensiile din Romania care se dubleaza in 2020, iar in 2021 se vor tripla. Anuntul lui Dragnea pentru toti pensionarii

Liviu Dragnea si ai lui tin o campanie electorala in forta. Acum pun baza pe cum o sa-i iubeasca pensionarii si promisiunile sunt marete. Pensiile sunt subiectul preferat al oricarui partid aflat la putere. Asta pentru ca pensionarii s-au dovedit de-a lungul timpului cea mai usor de manipulat baza de votanti. De data aceasta, Liviu [] .

IOHANNIS, CATRE VIITORII MAGISTRATI: Legea este aceeasi pentru toti, indiferent de pozitie, functie, avere sau statut social

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut astazi viitorilor magistrati sa fie pregatiti sa faca fata presiunilor si asalturilor din partea unor politicieni asupra sistemului de justitie, subliniind ca este profund atasat principiului constitutional conform caruia legea este aceeasi pentru toti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )