Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mesajul lui Dacian Ciolos pentru parintii elevilor: Sa-i trimiteti pe cei care va cer asta la ministru

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Dacian Ciolos pentru parintii elevilor: Sa-i trimiteti pe cei care va cer asta la ministru

Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat, a afirmat sambata premierul Dacian Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook. b. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Este exclus ca PSD sa il sustina pe Dacian Ciolos ca premier dupa alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca este exclus ca PSD sa il sustina pe Dacian Ciolos pentru functia de prim-ministru dupa alegeri. Totodata, seful social-democratilor a preciza.

FOTO. Dacian Ciolos a promis Timisoarei, desemnata Capitala Culturala Europeana 2021, tot sprijinul Guvernului

Premierul Dacian Ciolos a felicitat, sambata, pe pagina sa de Facebook, orasul Timisoara pentru atribuirea titlului de Capitala Culturala Europeana 2021. in mesajul sau, primul ministru ii asigura pe timisoreni ca vor beneficia de tot sprijinul Guvernului.

Dacian Ciolos: Puteti refuza sa dati copie legalizata la scoala; trimiteti-i la ministru pe cei care va cer asta

Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat, a afirmat sambata premierul Dacian Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook. Ciolos raspunde unui utilizator de Facebook care-l trimitea la Bruxelles: Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici.

Meniu REGESC pentru presedintele Frantei. Cu ce delicatese l-a intampinat Dacian Ciolos pe Francois Hollande (FOTO)

Presedintele Francois Hollande a efectuat o vizita de doua zile in tara noastra unde s-a intalnit cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos. Printre discutiile legate de colaborarea si relatia .

Cum va vota Dacian Ciolos la alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos sustine ca va vota la alegerile parlamentare pe cineva in care are incredere ca va continua lucrurile bune facute, dar va veni si cu idei noi. Cred ca e important sa.

Dacian Ciolos: L-am asigurat pe primarul Timisoarei de tot sprijinul Guvernului, inclusiv financiar

Premierul Dacian Ciolos a anuntat sambata ca l-a asigurat pe Nicolae Robu, primarul Timisoarei, ca Guvernul va sprijini orasul, inclusiv financiar, dupa ce a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii in 2021.

Dacian Ciolos: O sa merg la alegeri si o sa votez pe cineva in care am incredere ca va duce mai departe ce am facut bun

Dacian Ciolos a raspuns pe Facebook, celor care i-au scris comentarii la o postare legata de debirocratizare, la afirmatia unei persoane ca nu este si nici nu va fi rezultatul unor alegeri, el spunand ca va merge la alegeri si va vota pe cineva in care.

Un tanar i-a scris premierului: Mergeti inapoi la Bruxelles! Cum a raspuns Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, sambata, pe Facebook, unei persoane care i-a cerut sa se intoarca la Bruxelles. Un tanar i-a scris premierului: Mergeti inapoi la.

Noul sef de cabinet al premierului Dacian Ciolos sta cu chirie la stat

Paul Gheorghiu, nominalizat pe 6 septembrie, ca sef de cabinet al prim-ministrului Dacian Ciolos, in locul lui Dragos Tudorache, se afla pe lista publicata de Mediafax a reprezentantilor Guvernului care.

Ion Cristoiu: inainte de a se retrage la Bruxelles, Hoarda lui Dacian Ciolos parjoleste Romania!

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre ultimele actiuni ale premierului Dacian Ciolos si ale presedintelui Klaus Iohannis. Cristoiu subliniaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )