Libnet.ro
UNICEF

16:31

Mesajul lui Florentin Pandele de ziua Gabrielei Firea: La multi ani, sotia mea Gabriela - Albinuta!

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Florentin Pandele de ziua Gabrielei Firea: La multi ani, sotia mea Gabriela - Albinuta!

Florentin Pandele a transmis un mesaj emotionant de ziua sotiei sale, Gabriela Firea. Primarul orasului Voluntari ii declara dragostea vesnica edilului din Bucuresti. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Florentin Pandele. continuă pe Antena3

Mesajul lui Pandele de ziua sotiei sale, Gabriela-Albinuta Firea:Duci o cruce mult mai mare decat a multora, pana unde poate merge sacrificiul tau?

Primarul orasului Voluntari Florentin Pandele i-a transmis luni un mesaj compatimitor sotiei sale, Gabriela Firea, cu ocazia aniversarii acesteia. La multi ani, sotia mea Gabriela Albinuta! Iti doresc sa ai sanatate de fier, putere de munca de granit, inima de aur si suflet de clestar!, incepe acesta mesajul.

Teste Covid-19, gratuite pentru bucurestenii care pleaca in vacante. Anuntul Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca va pune la dispozitia bucurestenilor care au nevoie de test COVID-19 pentru a merge in destinatii de vacanta, precum Grecia, un test gratuit pentru depistarea coronavirusului. Testele vor fi de tip antigen si vor putea fi facute in 12 clinici private si de stat cu care Primaria are parteneriate.

Nicusor Dan face inventarul minciunilor Gabrielei Firea: Ne-am satura de vrajeala pesedista

Candidatul dreptei la primaria Capitalei Nicusor Dan a amintit duminica pe Facebook minciunile primarului Gabriel Firea in privinta luptei cu raspandirea pandemiei de COVID-19.

VIDEO Nicusor Dan ii transmite un mesaj foarte soft Gabrielei Firea. Cele 10 solicitari pentru primarul Capitalei

Nicusor Dan sustine ca Gabriela Firea nu trateaza cu gravitatea cuvenita criza coronavirusului, tensionand relatia cu Ministerul Sanatatii, si-i cere Primarului General sa ia 10 masuri pentru prevenirea raspandirii bolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )