Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mesajul lui Johnny Depp pentru fanii din Romania, inainte de concertul The Hollywood Vampires VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Johnny Depp pentru fanii din Romania, inainte de concertul The Hollywood Vampires VIDEO

Dupa ce colegii sai de trupa, Alice Cooper si Joe Perry, au transmis in cateva randuri mesaje fanilor din Romania, a venit randul superstarului Johnny Depp sa le adreseze cateva cuvinte celor care vor fi prezenti la concertul The Hollywood Vampires de luni. continuă pe Adevărul

Johnny Depp a sosit in Romania! Iata primele imagini!

Johnny Depp a sosit pentru prima data in Romania. Actorul american a ajuns in tara noastra alaturi de formatia alaturi de care canta, Hollywood Vampires, din care fac parte celebrii Alice Cooper, Joe Perry, Robert DeLeo si Matt Sorum. Iata primele imagini.

Actorul Johnny Depp a ajuns vineri in Romania pentru a sustine concertul in Capitala, pe 6 iunie (VIDEO)

Actorul american Johnny Depp a ajuns in Romania. El va concerta alaturi de rockerul Alice Cooper si chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry. Cei trei au infiintat trupa The Hollywood Vampires si au.

Johnny Depp a ajuns in Romania alaturi de membrii trupei The Hollywood Vampires: primele imagini FOTO

Actorul american Johnny Depp 52 de ani) a ajuns in Romania joi seara, alaturi de rockerul Alice Cooper 68 de ani) si de chitaristul Aerosmith, Joe Perry 65 de ani), pentru concertul pe care trupa The Hollywood Vampires il va sustine luni, 6 iunie, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Amber Heard dovedeste prin mesaje ca a fost batuta de Johnny Depp!

Dupa ce politistii au declarat ca Amber Heard nu prezenta urme de violenta in urma scandalului din 21 mai dintre actrita si Johnny Depp, iata ca apar mesajele care fac lumina si dovedesc ca Depp este un agresor.

Johnny Depp si-a rupt mana in timpul unui scandal cu Amber! Noi detalii incredibile despre certurile celor doi!

Nu se stie exact ce s-a petrecut intre Johnny Depp si Amber Heard in timpul celor 15 luni de mariaj, insa este cert ca fum fara foc nu iese niciodata. Noi detalii despre episoadele violente ale actorului ies la iveala, iar acesta si-a rupt mana dupa ce a lovit un zid in timpul unui scandal cu Amber.

VIDEO Johnny Depp transmite un mesaj video romanilor

Cel mai asteptat concert al verii se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar cateva zile pana cand Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, acompaniati de Robert DeLeo Matt Sorum vor lua cu asalt scena de la Romexpo pentru un show unic, un party in pur stil american.

Scandalul de divort dintre Amber Heard si Johnny Depp ia amploare. Ce mesaje a publicat actrita

Scandalul de divort dintre Amber Heard si Johnny Depp ia amploare. Mai multe mesaje pe care actrita le-a schimbat cu un asistent al lui Depp au fost facute publice. Revista People a folosit o imagine cu.

Scandalul de divort dintre Amber Heard si Johnny Depp ia amploare. Ce mesaje a publicat actrita (VIDEO)

Scandalul de divort dintre Amber Heard si Johnny Depp ia amploare. Mai multe mesaje pe care actrita le-a schimbat cu un asistent al lui Depp au fost facute publice. Revista People a folosit o imagine cu.

Noi fotografii cu Amber Heard batuta de Johnny Depp ies la iveala: A fost ingrozit de ce a facut, a inceput sa planga. E un baietel pierdut, are nevoie de ajutor

Actrita si fotomodelul Amber Heard 30 de ani) apare in revista People cu o serie de fotografii in care pretinde ca a fost batuta de Johnny Depp 52 de ani). Asistentul actorului arata ca Depp a fost afectat de ce a facut si a inceput sa planga.

Johnny Depp transmite un mesaj video romanilor

Mai sunt doar cateva zile pana cand Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, acompaniati de Robert DeLeo Matt Sorum vor sustine pe scena de la Romexpo un show unic, in pur stil american.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )