Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

B1 B1,
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romani, dupa ce a primit prima doza de vaccin anti-Covid: Vaccinarea impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri, 15 ianuarie. Seful statului a primit prima doza din serul anti-COVID la Spitalul Militar din Capitala, iar in 21 de zile urmeaza sa fie inoculat rapelul. La. continuă pe B1

10 oameni de cultura decorati de Klaus Iohannis pentru contributiile deosebite avute in activitate

Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat o serie d.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

Ce vaccin anti-Covid a primit presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat in cursul zilei de vineri, 15 ianuarie la Spitalul Militar din Capitala. Seful statului a primit prima doza din vaccinul de la Pfizer, iar in 21 de zile urmeaza sa fie.

Dana Budeanu l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Ce poza a publicat cu presedintele Romaniei pe o retea de socializare

Dana Budeanu este o persoana publica extrem de indragita de romani, motiv pentru care, milioane de cetateni ii urmaresc postarile facute pe toate retelele sociale. Printre ultimele mesaje transmise de cunoscuta creatoare de moda se afla unul care a avut extrem de mult succes, avandu-l ca subiect pe presedintele Romaniei. Acesta a evadat din Capitala, .

Ministrul Educatiei, lovitura uriasa pentru romani. Ce elevi vor reveni in banci din 8 februarie. Ce noi reguli apar in semestrul al doilea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi data oficiala a redeschiderii scolilor. Vestea i-a bucurat pe multi dintre parinti si elevi, dar totodata, i-a ingrijorat pe altii. Ministrul Educatiei a anuntat recent categoriile de elevi care vor merge fizic la scoala. Din pacate, sistemul hibrid folosit pana acum nu va mai exista, in schimb sunt in .

Secretul muschilor lui Klaus Iohannis. Ce face, de fapt, pentru a se mentine in forma

In urma cu cateva zile, Klaus Iohannis spunea ca se va imuniza impotriva COVID-19 odata cu a doua faza a campaniei de vaccinare. Iata ca presedintele Romaniei s-a tinut de cuvant si astazi s-a vaccinat impotriva coronavirusului, la Spitalul Militar din Capitala. Secretul muschilor lui Klaus Iohannis Dupa ce au aparut imagini cu presedintele Iohannis .

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-covid-19. Ce a declarat imediat dupa inoculare

Momentul asteptat de toata Romania a sosit! Presedintele tarii urmeaza a fi un exemplu pentru toti cetatenii dupa ce se va alatura presedintilor altor state care deja s-au vaccinat. Klaus Iohannis s-a vaccinat in fata romanilor UPDATE: Imediat dupa vaccinare, Klaus Iohannis a transmis un mesaj catre cetateni. Acesta a explicat ca vaccinarea este o .

Digi24: Muschii lui Klaus Iohannis, viral in social media. Fizicul presedintelui, reclama pentru vaccinul anti-Covid, dar si pentru fitness

Forma fizica a presedintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineata, un val de reactii pe retelele sociale, dupa ce seful statului si-a aratat muschii bratelor in momentul vaccinarii impotriva Covid.

Se redeschid scolile din al doilea semestru? Presedintele Klaus Iohannis a convocat o intalnire pentru a lua o decizie

O decizie privind situatia unitatilor de invatamant din Romania, dar si modul in care vor fi desfasurate cursurile scolare dupa 8 ianuarie, data cand incepe al doilea semestru din anul scolar 2020 2021, ar putea fi comunicata joi. Presedintele Klaus Iohannis Iohannis a convocat premierul si o parte din ministri la Cotroceni, pentru a lua o decizie.

Presedintele Romaniei, vaccinat anti-COVID-19. Klaus Iohannis: E o procedura simpla, nu doare, o recomand tuturor. Vaccinarea si respectarea restrictiilor ne vor scoate din pandemie (VIDEO)

Vaccinul impotriva COVID-19 este sigur si eficient, a declarat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vineri, la SpitalulUniversitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, unde i-a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )