Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesajul lui Orban pentru liderii liberali, la validarea listei de ministri ai Guvernului: Venim intr-un moment foarte dificil. Nu ne asteapta nici aplauze, nici laude

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Orban pentru liderii liberali, la validarea listei de ministri ai Guvernului: Venim intr-un moment foarte dificil. Nu ne asteapta nici aplauze, nici laude

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat joi ca Partidul National Liberal vine sa preia guvernarea intr-un moment foarte dificil pentru tara, noul Executiv fiind pus in situatia de a rezolva rapid. continuă pe Antena3

Cine este Florin Citu, propus de Orban pentru a-l inlocui pe Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor

Florin Citu, membru in PNL din 2016, este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor. S-a nascut in 1972 si e licentiat in economie la Grinnel College, SUA, in 1996. Are un ma.

Conducerea PNL re reuneste pentru validarea listei Cabinetului Orban si programului de guvernare

Biroul Politic National al PNL se reuneste, joi, pentru a valida lista cu ministrii Cabinetului Orban si programul de guvernare. Premierul desemnat Ludovic Orban ar urma ca dupa-amiaza sa depuna aceste documen.

Mesajul lui Ponta pentru liberali: Puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015. Rezist!

Victor Ponta reitereaza, pe Facebook, ca nu va vota Guvernul Orban in Parlament, dupa ce zilele trecute anunta ca parlamentarii Pro Romania nu-si vor da voturile in favoarea noului Executiv. Ponta scrie ca.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 22 octombrie. Gemenii trebuie sa aiba rabdare, Scorpionii sunt optimisti

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 22 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor,.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 21 octombrie. Racii trebuie sa ierte, Sagetatorii sunt recunoscatori

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 21 octombrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, e.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )