Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mesajul lui Venus Williams dupa ce a fost implicata intr-un accident mortal: Sunt devastata si cu inima zdrobita

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Venus Williams dupa ce a fost implicata intr-un accident mortal: Sunt devastata si cu inima zdrobita

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a spus ca este devastata si cu inima zdrobita, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, a anuntat, sambata, L'Equipe. continuă pe Hotnews

Venus Williams a fost implicata intr-un accident auto soldat cu un deces

Jucatoarea de tenis americanca Venus Williams a fost implicata pe data de 9 iunie intr-un accident auto care s-a soldat cu victime. Atunci, un barbat de 78 de ani a fost transportat de urgenta la spital, iar peste doua saptamani acesta a decedat, potrivit BBC.

Venus Williams implicata intr-un accident rutier mortal

Fosta lidera mondiala Venus Williams a fost implicata pe 9 iunie intr-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane in varsta de 78 ani.

Venus Williams, data in judecata de familia barbatului care a murit in urma unui accident in care a fost implicata

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams a fost data in judecata, vineri, de familia barbatului care a murit in urma accidentului in care a fost implicata sportiva, la 9 iunie, in Florida, informeaza Reuters.

Mesajul actritei Oana Mardare, dupa incidentul de la Cluj: N-am inteles de ce jandarmeria e agresiva cu un om care nu e agresiv

Actrita Oana Mardare, care a fost luata cu forta de jandarmii clujeni de la mitingul pentru sustinerea familiei traditionale, a scris un mesaj pe Facebook in care subliniaza ca nuintelege de ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )