Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mesajul Ministerului de Interne pentru soferi, dupa ce cateva sute au ramas fara permis

Adevărul Adevărul,
Mesajul Ministerului de Interne pentru soferi, dupa ce cateva sute au ramas fara permis

Ministerul de Interne MAI) a anuntat miercuri ca peste 400 de soferi au fost sanctionati dupa ce au fost prinsi folosind mobilul la volan, ramanand astfel fara permis. Cei care nu respecta noile reguli risca pana la 8 puncte de amenda, adica 1160 lei. continuă pe Adevărul

Mesajul unui teolog pentru crestini: in primele ceasuri si zile dupa moarte va fi langa dumneavoastra. Nu va vorbi, nici nu o veti putea vedea, dar va fi acolo Pricepeti asta!

Episcopul Teofan a vorbit la un moment dat despre ce se intampla cu crestinii dupa ce mor, dar si despre cum trebuie sa se comporte cei care i-au iubit. E dureros cand moare cineva. Iata, si Dumneavoastra.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Taurii trebuie sa se retraga in liniste, Fecioarele au idei nelimitate

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 14-20 octombrie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot.

De ce devii rosu la fata dupa cateva pahare de alcool

Daca te aprinzi tot la fata si devii rosu ca un rac atunci cand consumi alcool, ar trebui sa-ti faci griji in aceasta prinvita. Asta pentru ca specialistii spun ca ar putea fi vorba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )