Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesajul postat pe internet de familia lui Michael Schumacher. Este un luptator si nu se va da batut!

Antena3 Antena3,
Mesajul postat pe internet de familia lui Michael Schumacher. Este un luptator si nu se va da batut!

Familia lui Michael Schumacher le transmite un mesaj fanilor care sunt alaturi de el in aceste momente dificile. Va multumim pentru sustinere. Dupa accidentul de schi al lui Michael, am vrea sa multumim. continuă pe Antena3

Michael Schumacher este in continuare in coma indusa. Casca fostului pilot s-a rupt in doua in momentul accidentului

Michael Schumacher este in continuare in coma indusa dupa ce a fost victima victima unui grav accident la schi, duminica, in Alpii francezi. De asemenea, casca fostului pilot german s-a rupt in doua din cauza impactului puternic, a declarat pentru AFP o sursa din cadrul anchetatorilor.

VIDEO Duminica seara la Grenoble: Michael Schumacher este in stare critica

Duminica seara, doctorii de la Spitalul din Grenoble, au citit in fata presei un comunicat de presa in care au vorbit despre starea lui Michael Schumacher. Iata mai jos imaginile. Directorul spitalului, Jean-Marc Grenier, afirma ca Schumacher a ajuns in coma la Grenoble, a fost operat si este si dupa operatie in coma, urmand ca luni sa se ofere noi amanunte.

Medici francezi: starea de sanatate a lui Michael Schumacher este grava: germanul este in coma indusa

Medicii francezi au confirmat ca starea lui Michael Schumacher este grava in urma operatiei pe creier suferite dupa teribilul accident de schi, din statiunea montana Merible din Alpii francezi. Potrivit doctorilor, fostul pilot de Formula 1 se afla in coma indusa.

Medicii francezi sustin ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher este grava: germanul este in coma indusa

Medicii francezi au confirmat ca starea lui Michael Schumacher este grava in urma operatiei pe creier suferite dupa teribilul accident de schi, din statiunea montana Merible din Alpii francezi. Potrivit doctorilor, fostul pilot de Formula 1 se afla in coma indusa.

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher este stabila

Starea de sanatatea a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher 44 de ani) este stabila, a declarat atasatul de presa al acestuia. Schumacher este internat intr-un spital din Grenoble, Franta, unde a fost supus la doua operatii pe creier, dupa un grav accident de schi suferit duminica.

Michael Schumacher, in stare extrem de critica. Medicii inca nu au un diagnostic clar.

Michael Schumacher este sub anestezie generala, spun medicii. In momentul in care a sosit la spital, nu se putea misca si nici raspunde la intrebari. Ne confruntam cu leziuni difuze extrem de serioase, mai spun medicii. Medicii sustin ca starea lui Michael Schumacher este in continuare grava. Situatia este una critica in acest moment, spun medicii care au tinut sa sublinieze ca in acest moment nu se pot pronunta cu privire la evolutia starii sale de sanatate. Medicii .

Michael Schumacher, in stare critica dupa accidentul suferit duminica dimineata la schi

Fostul campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher este in continuare in stare critica dupa accidentul suferit duminica dimineata la schi in Alpii Francezi, au anuntat duminica seara reprezentantii Spitalului Universitar din Grenoble, unde este internat fostul sportiv, potivit AFP. Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav si era in coma la sosirea la spital, necesitand de urgenta o interventie neurochirurgicala, au aratat reprezentantii spitalului.

Starea lui Michael Schumacher s-a imbunatatit, dupa operatia pe creier

Dupa ce in cursul zilei de luni au anuntat ca starea lui Michael Schumacher este grava, marti la pranz doctorii care se ocupa de fostul pilot de Formula 1 au oferit o veste buna: starea sa de sanatate s-a imbunatatit.

Michael Schumacher, un maniac al vitezei. Controversele carierei fostului pilot de Formula 1

Cariera lui Michael Schumacher este una uimitoare, germanul castigand sapte titluri mondiale in Formula 1, dintre care cinci consecutive. insa, in spatele acestei cariere stralucite se ascund cateva lucruri controversate, care umbresc gloria septuplului campion.

Starea de sanatate a lui Schumacher este stabila, potrivit atasatului sau de presa

Michael Schumacher este stabil, chiar daca starea sa de sanatate este inca critica, a anuntat, miercuri, atasatul sau de presa, Sabine Kehm. Fostul pilot de Formula 1, accidentat la schi duminica, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3635 seconds )