Libnet.ro
UNICEF

13:16

Mesajul postat de ministrul Sanatatii pe pagina de Facebook, dupa moartea nepoatei sale

Antena3 Antena3,
Mesajul postat de ministrul Sanatatii pe pagina de Facebook, dupa moartea nepoatei sale

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a postat un mesaj de ramas bun, dupa aflarea vestii ca nepoata sa a murit, alaturi de o fotografie cu nepoata sa. Din primele cercetari, se pare ca tanara s-ar fi. continuă pe Antena3

Mesajul lui Raed Arafat, dupa moartea comandorului Ion Staiculescu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa moartea comandorului Ion Staiculescu in care vorbeste despre faptul ca a.

Mihai Fifor, dupa moartea pilotului Ion Staiculescu: Vinerea trecuta ne intorceam impreuna cu el la mansa din Polonia. Radea sagalnic in mustata si planuia urmatorul zbor (FOTO)

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii comandantului Grupului 90 Operational din Baza 90 Transport Aerian Otopeni, pilotul Ion Staiculescu, care s-a stins din viata s.

Mesaj EMOTIONANT al familiei lui Alexandru Jula, dupa moartea cantaretului: ULTIMUL lui ZAMBET a fost pentru voi!

Mesaj plin de emotie al familiei lui Alexandru Jula, dupa decesul artistului. Rudele au confirmat disparitia dintre noi a cantaretului si precizeaza ca ultimul zambet al lui Alexandru Jula a fost cei care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )