Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mesajul premierului Orban de Ziua NATO in Romania

România Liberă România Liberă,
Mesajul premierului Orban de Ziua NATO in Romania

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei NATO in Romania, vorbind desp. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: Ziua NATO in Romania, pe care o marcam astazi, este o buna ocazie sa ne reafirmam acest statut

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca ziua NATO in Romania, pe care o marcam azi, este o buna ocazie sa ne reafirmam acest statut si sa continuam sa sprijim demersurile Aliantei pentru realizarea securitatii noastre comune.

Iohannis si Orban, mesaje de Ziua NATO: Alianta a luat masuri rapide si hotarate pentru limitarea raspandirii virusului

Presedintele Klaus IOhannis a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia Zilei NATO in Romania. Seful statului preciaza efoturile pe care Alianta le-a depus pentru limitarea pandemiei. Klaus IOhannis afirma ca este nevoie ca NATO sapoata concentra si asupra celorlalte amenintari si provocari dinamice sau latente. Si premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj.

Orban: Teoria ca Romania nu testeaza mult este falsa. Vom creste capacitatea de testare pana la 6.000 pe zi

Premierul Ludovic Orban a spus ca este falsa teoria ca Romania nu testeaza masiv pentru depistarea cazurilor de coronavirus. Premierul a mai spus, joi seara, la Digi24, ca va creste capacitatea de testare atat cat va fi nevoie, inaintand o cifra de.

Orban anunta ca Romania va primi in perioada urmatoare peste doua milioane de masti si 100.000 de combinezoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, ca Romania urmeaza sa primeasca in perioada urmatoare peste doua milioane de masti de protectie si 100. 000 de combinezoane.

Cate materiale sanitare produce Romania in lupta cu pandemia. Bilantul facut de consilierul premierului Orban

Tanase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban pe probleme economice, prezinta situatia productiei interne de materiale sanitare pentru combaterea pandemiei. Cate masti, combinezoane si ventilatoare poate produce Romania si mai ales cand vor fi livrate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )