Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mesajul premierului Ponta pentru Basescu. Spune in sfarsit adevarul despre cum guvernam tara

Antena3 Antena3,
Mesajul premierului Ponta pentru Basescu. Spune in sfarsit adevarul despre cum guvernam tara

Prim-ministrul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, printr-o declaratie in Guvern, un mesaj de multumire pentru faptul ca a spus investitorilor ca economia este tot mai performanta. Premierul. continuă pe Antena3

Mesajul lui Ponta pentru Antonescu: Sa stea linistit, nu-l voi regreta pe Basescu si el nici nu va ajunge la Cotroceni

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca presedintele PNL, Crin Antonescu, se insala atunci cand ii transmite ca il va regreta pe Traian Basescu daca liberalul va ajunge seful statului. Ponta spune ca nu.

Traian Basescu spune ca Guvernul foloseste prost banii: Noile taxe pun frana economiei (VIDEO)

Critici dure la adresa guvernului. Presedintele Traian Basescu sustine ca Executivul foloseste prost banii. Mai mult, seful statului spune ca Guvernul greseste prin introducerea de taxe noi. Guvernul Ponta nu a.

Victor Ponta s-a intalnit cu Patriarhul Daniel. Ponta: Pentru binecuvantare

Premierul Victor Ponta s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu Patriarhul Daniel. Acesta a fostinsotit de vicepremierii Cabinetului sau, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, precum si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Sfat pentru Basescu (si Chifu): lasati populismul si faceti ce zic polonezii; au dreptate

Cum Europa isi importa cam 24% din consumul de gaze de la Gazprom, din care jumatate trec prin Ucraina, una din temerile Europei e ca ultimele evenimente din Ucraina sa nu intrerupa fluxul de gaze de la Gazprom care tranziteaza Ucraina spre tarile europene. Au fost intreruperi si in momente mult mai calme decat acum: in ianuarie 2009, Ucraina avea datorii uriase pentru gazul rusesc, iar Gazprom a intrerupt complet furnizarea. Ca raspuns, Ucraina a blocat tranzitul de gaze catre Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )