Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mesajul presedintelui Francois Hollande, in urma atacului armat din Munchen

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Francois Hollande, in urma atacului armat din Munchen

Presedintele francez Francois Hollande a adresat vineri seara 'un mesaj personal de sustinere' cancelarului german Angela Merkel. Franta a fost recent tinta unui atac terorist, la 14 iulie, la Nisa sud), at. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Barack Obama, in urma atacului armat din Munchen

Presedintele american Barack Obama a promis vineri sa acorde sprijin Germaniei dupa ce mai multi indivizi inarmati au deschis focul intr-un mall de langa Stadionul Olimpic din Munchen, transmite.

Francois Hollande: Franta va forma o Garda Nationala pentru a intensifica masurile de securitate

Presedintele Francois Hollande a declarat ca Franta va forma o Garda Nationala alcatuita din rezervisti militari, din Politie si Jandarmerie. Masura a fost luata pentru a intensifica masurile de securitate.

Apelul MAE, in urma atacului armat din Munchen

Consulatul roman la Munchen a intreprins in regim de urgenta demersurile pe langa autoritatile germane pentru a obtine informatii cu privire la circumstantele incidentului produs vineri se.

Cehia intareste controalele la frontiera cu Germania, in urma atacului armat din Munchen

Premierul landului Bavaria, Horst Seehofer, a convocat o reuniune de criza la care participa sefii serviciilor regionale de securitate in urma atentatului de la Munchen, in timp ce autoritatile din.

Gruparea Stat Islamic revendica atacul armat din Germania

Gruparea terorista Stat Islamic sustine ca atacul de luni seara din trenul din Germania a fost comis de un luptator de-al sau, a transmis marti agentia Amaq News Agency, apropiata gruparii jihadiste, citata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )