Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul presedintelui Iohannis pentru familia politistului ucis duminica in judetul Timis

Adevărul Adevărul,
Mesajul presedintelui Iohannis pentru familia politistului ucis duminica in judetul Timis

Presedintele Iohannis a trimis duminica seara un comunicat de presa in care isi exprima profundul regret pentru tragicul incident petrecut in judetul Timis in urma caruia un politist si-a pierdut viata. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis, reactie in cazul politistului ucis in misiune

PresedinteleKlaus Iohannistransmite condoleante familiei politistului din judetul Timis care si-a pierdut viata duminica, dupa ce a fost impucat de mai multe ori, in timp ce se afla la.

Iulia Albu o critica pe Carmen Iohannis pentru tinuta purtata la venirea Papei: Abuzeaza de un privilegiu!

Asa cum se intampla la fiecare eveniment la care Carmen Iohannis apare in public, tinutele sale sunt comentate si dezbatute de lumea mondena. Iulia Albu s-a inscris, din nou, prima pe lista. Iulia Albu a stat cu ochii pe tinuta purtata de Prima Doamna a Romaniei la Aeroportul Otopeni, atunci cand cuplul prezidential l-a intampinat [] .

VIDEO Prima reactie a Politiei Romane in cazul politistului ucis in misiune. Carmen Dan: Se intampla si astfel de tragedii

Inspectoratul General al Politiei Romane a trimis in judetul Timis specialisti pentru a ajuta la capturarea fugarului Marcel Ionel Lepa, acuzat ca l-a ucis pe un politist aflat in misiune. Totodata, IGPR anunta ca s-a declansat o ancheta la nivelul IPJ Timis pentru a se verifica modul de interventie. Ministrul Carmen Dan a declarat ca din fericire, nu ne confruntam prea des cu astfel de cazuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )