Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul prin care Roxana Vasniuc si-a anuntat sinuciderea!

Antena3 Antena3,
Mesajul prin care Roxana Vasniuc si-a anuntat sinuciderea!

Ionut, fostul iubit al Roxanei Vasniuc ar fi prins-o pe vedeta inselandu-l, fapt pentru care acesta i-a cerut despartirea. Ca reactie la cererea sa, Roxana a amenintat ca se va sinucide. Sursa:. continuă pe Antena3

Senatul a aprobat un proiect de lege prin care sunt reduse cotele de contributie la asigurarile sociale de stat

Din toamna, salariul ar putea creste pentru toata lumea. Senatul a aprobat un proiect de lege prin care sunt reduse cotele de contributie la asigurarile sociale de stat. Proiectul ar putea primi votul Camerei.

Incidentul prin care Antonia era sa isi piarda mama

Mama Antoniei a trait o intamplare inspaimantatoare si dureroasa care ar fi putut sa ii curma viata. Iata ce s-a intamplat in urma cu multi ani in timpul unei banale vizite la stomatolog.

Iohannis: Doar alegatorul poate schimba clasa politica. Votul e instrumentul cel mai puternic prin care partidele pot fi obligate sa fie mai performante (VIDEO)

Rolul fundamental in reformarea clasei politice il au alegatorii, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care s-a referit la dreptul de vot si la importanta principiului integritatii. in opinia.

Ion Cristoiu: Valul de arestari din Sanatate Diversiunea prin care DNA vrea ca opinia publica sa uite de Afacerea de coruptie Hexi Pharma

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre DNA, care nu s-a autosesizat in cazul afacerii de coruptie a firmei Hexi Pharma. Dupa moartea lui Dan Condrea, DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )