Libnet.ro
UNICEF

13:16

Mesajul unei mame a unui copil cu autism pentru Viorica Dancila: La ce ar ajuta scuzele publice sau o amenda? Faceti ceva concret pentru acesti oameni!

Adevărul Adevărul,
Mesajul unei mame a unui copil cu autism pentru Viorica Dancila: La ce ar ajuta scuzele publice sau o amenda? Faceti ceva concret pentru acesti oameni!

Mama unui copil cu autism, reprezentanta Asociatiei pentru Neurodiversitate, ii transmite prim-ministrului Viorica Dancila un mesaj amplu, in care ii cere ca, in loc de scuze dupa declaratia in care i-a numit autisti pe cei care ar dezinforma Uniunea Europeana, demonstrand o totala lipsa de empatie cu suferinta bolnavilor, sa ia masuri reale si imediate prin care cei care sufera de astfel de tulburari sa se poata integra in societate. continuă pe Adevărul

Mesajul dur adresat premierului Dancila de mama unui copil cu autism: Scuzele tale nu ajung, doamna Viorica, si nu le accept

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, mama unui copil cu autism din Timisoara arata ca nu accepta scuzele exprimate public de premierul Viorica Dancila dupa o declaratie in care i-a numit autisti pe cei care ar dezinforma Uniunea Europeana.

Mesajul unei mame pentru fiica ei care a picat un examen important

Hannah Cho este o adolescenta care a studiat mult, dar, din nefericire, a picat examenul la matematica. Dupa ce a aflat rezultatul, adolescenta si-a anuntat mama, printr-un mesaj pe telefon, ca a dat gres.

Mama unui copil afectat de criza imunoglobulinei: 208 zile in care s-a jucat ping-pong cu vietile pacientilor. Autoritatile si companiile producatoare nu trebuie sa uite ca nu negociaza taxe si preturi, ci negociaza vieti

Autoritatile dau vina pe companii ca au suspendat taxa de clawback si tot nu vor sa aduca medicamente - n. red. Companiile dau vina pe autoritati ca nu sunt dispuse la negocieri, ca vand in pierdere in Romania. A cui e vina? Nu stiu si nici nu-mi pasa. Stiu doar ca au trecut 208 zile si nu s-a schimbat nimic. 208 zile in care s-a jucat ping-pong cu vietile pacientilor. Asta e ceea ce nu trebuie sa uite autoritatile romane si companiile producatoare: ca nu negociaza taxe si preturi ci negociaza vieti, este mesajul Otiliei Stanga, mama unei fetite de 12 ani care nu si-a mai primit de 208 zile tratamentul cu imunoglobulina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )