Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul unui barbat care a montat scena pentru mitingul PSD de la Iasi

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui barbat care a montat scena pentru mitingul PSD de la Iasi

In aprilie, Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste de la care PSD-istii au incercat sa distraga atentia cu o fanfara, pentru a acoperi huiduielile. Pentru mitingul de pe 9 mai, social-demicratii au stabilit ca perimetrul din zona in care va fi montata scena sa fie delimitat cu garduri metalice. insa primele ostilitati au aparut inca de la montarea scenei. continuă pe Adevărul

Mesajul de pe tricoul unui barbat care ii monteaza scena lui Dragnea la Iasi: a strans brusc zeci de simpatizanti

PSD va organiza joi, 9 mai, un miting de amploare la Iasi, la care sunt asteptati aproximativ 40. 000 de oameni. Partidul lui Liviu Dragnea a fost, insa, trollat inca de la ridicarea scenei. PSD organizeaza joi, 9 mai, un miting de amploare la Iasi, la care organizatorii asteapta 40. 000 de oameni. Montarea scenei pe care [] .

Ce decizie au luat judecatorii in cazul unui barbat care nu a respectat ordinul de restrictie obtinut de fosta sotie

Barbatul a fost arestat la domiciliu pentru ca nu a respectat ordinul de restrictie obtinut de fosta sotie. intr-o prima faza, a fost anchetat sub control judiciar, insa pentru ca s-a apropiat la mai mult de zece metri de femeie, judecatorii de la Radauti au decis sa inlocuiasca masura controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

Trupul unui barbat din Pitesti a fost gasit de mama sa infipt in parbrizul unei masini parcate in fata blocului

Corpul inert al unui barbat de 34 de ani a fost gasit in dimineata zilei de luni, 6 mai, proiectat in parbrizul unei masini parcate in spatele unui bloc din Pitesti.

FOTO. Operatiunea autobuzul la PSD. Consilier local: Vreo 10.000 de persoane din Bacau sunt carate pentru mitingul de la Iasi, anuntat cu mare fast de partidul-stat

Consilierul local independent din Bacau, Cristian Ghinghes, sustine ca 10. 000 de persoane din judet sunt carate cu forsa sau convinse prin diverse tactici sa mearga la mitingul PSD de la Iasi. El a postat pe Facebook mai multe imagini cu autocarele in care sunt imbarcati oamenii.

FOTO. Operatiunea autobuzul la PSD. Consilier local: Vreo 10.000 de persoane din Bacau sunt carate pentru mitingul de la Iasi / Un deputat USR publica un VIDEO cu coloana de autocare

Consilierul local independent din Bacau, Cristian Ghinghes, sustine ca 10. 000 de persoane din judet sunt carate cu forta sau convinse prin diverse tactici sa mearga la mitingul PSD de la Iasi. El a postat pe Facebook mai multe imagini cu autocarele in care sunt imbarcati oamenii.

Anastasiu: Un tanar care iubeste pleaca pentru mai multi bani? Nu, nu pleaca. Cand esti indragostit, ramai

Principalii vinovati pentru lipsa fortei de munca din Romania sunt oamenii de afaceri, nu statul, pentru ca noi ne-am obisnuit sa tot asteptam sa ni se dea, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germana AHK Romania), potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )